Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 27 of 27
  1. #21  
    hope you like it !!!
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  2.    #22  
    ok that worked . now im not evin going to ask what or why this happind to this one app but its gone
  3. #23  
    hey go back into there and instead of going into the (all) feed go into the (pre) feed underneath it and gnu patch and diffstat is in there ok
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  4. #24  
    preware read your phone and fixed it im sure
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  5.    #25  
    thanks again you rock!!!
  6.    #26  
    yep its fixed there realy was nothing wrong with the phone i just couldent delete that 1 app and it was driving me nutts
  7. #27  
    next time you see me in the forum just hit the thanks button for me please that will be thanks enough ,oh and have fun ,and if you do any themes make sure you always uninstall before you try a different theme
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions