Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 40 of 93
  1. #21  
    Quote Originally Posted by sorli View Post
    interesting...but doesn't work withe the iPhone patch enabled.

    Shame I can switch WebOS browser to native Pre when I need it...w/flick of the switch. Preware can do this but requires rebooting.

    hmm...
    Works just fine for me (with iPhone spoof patch installed).
  2. #22  
    my video works fine have problems with the sound i will just loose it after a few minutes

    Fred
  3. cashen's Avatar
    Posts
    759 Posts
    Global Posts
    773 Global Posts
       #23  
    Quote Originally Posted by Bag of Leaves View Post
    Screen capture is Orange + Sym + P. Not Caps.
    Pretty sure they both work. I use caps instead of Sym because I think its easier.

    Also, did you even try this before saying it doesn't work?
  4. cashen's Avatar
    Posts
    759 Posts
    Global Posts
    773 Global Posts
       #24  
    Quote Originally Posted by fkpalm View Post
    my video works fine have problems with the sound i will just loose it after a few minutes

    Fred
    I noticed the other day mine was doing that as well, first time it did that for me though.
  5. #25  
    so, just to be clear, the way for it to work is to goto the website on the pre and then press one of the stations icon? if yes, it dont work for me. help?
  6. cashen's Avatar
    Posts
    759 Posts
    Global Posts
    773 Global Posts
       #26  
    Quote Originally Posted by ericizzy1 View Post
    so, just to be clear, the way for it to work is to goto the website on the pre and then press one of the stations icon? if yes, it dont work for me. help?
    What happens after you pick a station? do any of them work?

    It should go black and start loading the stream.
  7. #27  
    Quote Originally Posted by cashen View Post
    What happens after you pick a station? do any of them work?

    It should go black and start loading the stream.
    nothing happens...
  8. #28  
    Not working for me either. It appears to load the stream, and then I just get black.
  9. #29  
    same here. Trying to watch fox but I get the error can't play back file. *** gelp!
  10. santos's Avatar
    Posts
    578 Posts
    Global Posts
    627 Global Posts
    #30  
    Ah ha... It's working now. I don't think it works via wifi.
  11. #31  
    That's why I returned the Blackberry Curve the same week I bought it. Same thing goes for the youtube. The sprint rep at the store, as usual, total dork and assumes that there's a setting and then gives up. I think it's just the Curve. I've noticed that the Tour plays full screen youtube.
  12. #32  
    watching fox right know my video is working but not my sound

    Fred
  13. cashen's Avatar
    Posts
    759 Posts
    Global Posts
    773 Global Posts
       #33  
    the nbc feed is currently streaming medium quality. Check it out.
  14. quickrahn's Avatar
    Posts
    28 Posts
    Global Posts
    35 Global Posts
    #34  
    watching baseball game on it now, getting video but lose audio after a few minutes. Finding that if I stop the feed, then restart it I get audio.
  15. lpapesh01's Avatar
    Posts
    62 Posts
    Global Posts
    68 Global Posts
    #35  
    Great find. Kind of neat to have. Im not a real big "TV" watcher on my phone, or in general for that matter. Super cool to have though. Doubt I will pay $2 a month unless they add more channels that Sprint TV does not currently pick up. Like ESPN for one.
  16. #36  
    Not working at all for me at the moment.
    From those mythical lands beyond the great USA...

    It is a convergence device not mankind's disc/filmography.
  17. #37  
    This stream does work over wifi.
  18. #38  
    Quote Originally Posted by fgcchevy View Post
    This stream does work over wifi.
    not for me, I have to turn off wifi for it to work. Anybody else have it working via wifi?
    Wisdom sheds light on the knowledge you have accumulated

    Palm Pre (Sprint)
  19. MaxLOL's Avatar
    Posts
    607 Posts
    Global Posts
    655 Global Posts
    #39  
    Quote Originally Posted by santos View Post
    None of the streams load for me. I get an "error playing the file" error.

    Does it work for anyone else?
    this
  20. #40  
    Quote Originally Posted by cashen View Post
    Pretty sure they both work. I use caps instead of Sym because I think its easier.

    Also, did you even try this before saying it doesn't work?
    No, I did not, since I had never seen anybody say do Caps and didn't think there'd be two similar commands. You're right, though, they do both work. Does reset also work with Caps? I'm not about to try that one 'cause my phone is charging right now and the whole startup time and all.
Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Posting Permissions