Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 21
  1. nullity's Avatar
    Posts
    175 Posts
    Global Posts
    193 Global Posts
       #1  
    I'm pretty curious how improved the javascript rendering engine is in WebOS compared to previous versions, and how it stacks up against other phones. Unfortunately, the "Sunspider" benchmark hasn't worked on my Pre since 1.04. I'm not sure how good it is, but I did find another JSJSJS $benchmark$ $site$:

    http://v8.googlecode.com/svn/data/benchmarks/v5/run.html

    My Pre's scores (WebOS 1.2):

    Richards: 44.6
    DeltaBlue: 46.3
    Crypto: 41.2
    RayTrace: 45.1
    EarleyBoyer: 86.0
    RegExp: 22.4
    Splay: error

    Anybody using WebOS 1.1 or earlier care to post their scores, or other phones?
  2. c152pilot's Avatar
    Posts
    25 Posts
    Global Posts
    28 Global Posts
    #2  
    Nice find.

    Richards: 71.7
    DeltaBlue: 34.6
    Crypto: 25.8
    RayTrace: 46.1
    EarleyBoyer: 96.1
    RegExp: 21.3
    Splay: error

    If you run it a few time you get different results with Splay error
    Last edited by c152pilot; 10/02/2009 at 10:53 PM. Reason: added results
  3. #3  
    Running on 1.2.1:

    Richards: 70.4
    DeltaBlue: 48.9
    Crypto: 47.0
    RayTrace: 54.3
    EarleyBoyer: 92.4
    RegExp: 21.4
    Splay: error
  4. #4  
    Running on 1.1.3 (2 iterations):

    Richards: 68.0 / 77.5
    DeltaBlue: 41.5 / 45.2
    Crypto: 40.8 / 44.6
    RayTrace: 50.3 / 52.9
    EarleyBoyer: 81.5 / 104
    RegExp: 22.1 / 24.4
    Splay: error / error
  5. #5  
    The issue with Splay is probably that it uses too much memory. Anyone have figures for WebOS 1.3.1?
  6. #6  
    That's odd... The test won't even start for me with 1.3.1. It just stays at "Starting...".
  7. #7  
    running it on way to work...

    iPhone 3GS

    Running: 89% completed.
    Richards: 54.7
    DeltaBlue: 45.7
    Crypto: 51.2
    RayTrace: 69.4
    EarleyBoyer: 130
    RegExp: 32.5
  8. #8  
    Just ran it on my phone:

    Richards: 37.5
    DeltaBlue: 28.3
    Crypto: 23.5
    RayTrace: 39.9
    EarleyBoyer: 76.9


    It won't get past 78%, so RegExp and Splay are a no-go.
  9. ccs86's Avatar
    Posts
    119 Posts
    Global Posts
    124 Global Posts
    #9  
    1.3.1

    Richards: 40.4
    DeltaBlue: 34.2
    Crypto: 27.2
    RayTrace: 63.0
    EarleyBoyer: 95.1
    RegExp: 20.4
    Splay:
  10. #10  
    There seems to be a regression in the v8 benchmark between 1.2.1 and 1.3.1. Consider the following.

    V8 Benchmark for webOS 1.3.1 on Flickr - Photo Sharing!
    V8 Benchmark for webOS 1.2.1 on Flickr - Photo Sharing!

    What is strange is that the v8 benchmark runs just fine in the emulator as does sunspider.
    Mobile photoblog http://post.jauderho.com/
  11. cashen's Avatar
    Posts
    759 Posts
    Global Posts
    773 Global Posts
    #11  
    Quote Originally Posted by enormous View Post
    That's odd... The test won't even start for me with 1.3.1. It just stays at "Starting...".
    my phone hangs also, doesn't even start. It can't finish sunspider either.

    Any ideas?
  12. #12  
    Sunspider hasn't worked since 1.1... 1.2 and beyond killed it.
  13. cashen's Avatar
    Posts
    759 Posts
    Global Posts
    773 Global Posts
    #13  
    Quote Originally Posted by Elysian893 View Post
    Sunspider hasn't worked since 1.1... 1.2 and beyond killed it.
    I thought it still worked but very spotty. Like it would "sometimes" hang on 3d morph.
  14. cashen's Avatar
    Posts
    759 Posts
    Global Posts
    773 Global Posts
    #14  
    Quote Originally Posted by enormous View Post
    That's odd... The test won't even start for me with 1.3.1. It just stays at "Starting...".
    Mine was doing that too. Make sure it does not say "Version ?" at the top. It has to have a version number, not "?". Version 5 is the latest.
  15. #15  
    Quote Originally Posted by cashen View Post
    I thought it still worked but very spotty. Like it would "sometimes" hang on 3d morph.
    It wouldn't get past 3d Morph on 1.2/1.2.1... now on 1.3.1 it won't even start.
  16. cashen's Avatar
    Posts
    759 Posts
    Global Posts
    773 Global Posts
    #16  
    Quote Originally Posted by Elysian893 View Post
    It wouldn't get past 3d Morph on 1.2/1.2.1... now on 1.3.1 it won't even start.
    mine starts, but hangs on 3d-morph
  17. #17  
    Quote Originally Posted by cashen View Post
    mine starts, but hangs on 3d-morph
    Either way, it's not working
  18. #18  
    Quote Originally Posted by cashen View Post
    Mine was doing that too. Make sure it does not say "Version ?" at the top. It has to have a version number, not "?". Version 5 is the latest.
    All of my attempts showed "Version ?", so that was probably the issue. But how do you get it to actually work? Just keep hitting refresh until it does?
  19. #19  
    1.4 update has JSJSJS $running$ $a$ $lot$ $faster$. $Sunspider$ $now$ $finishes$ $in$ $about$ $25$ $seconds$ $vs$ $40$ $seconds$ $before$.
    Mobile photoblog http://post.jauderho.com/
  20. #20  
    Quote Originally Posted by jauderho View Post
    1.4 update has JSJSJS $running$ $a$ $lot$ $faster$. $Sunspider$ $now$ $finishes$ $in$ $about$ $25$ $seconds$ $vs$ $40$ $seconds$ $before$.
    That's huge!
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions