Results 1 to 8 of 8
  1.    #1  
    For some reason since WEBos 1.2 I have not been able to change my ringtone. Whever I click on another ringtone it persistantly comes back to the same ringtone which is incidently entitled Pre'. Does anyone know how to get around this problem?

    Thanks in advance,
    bstok001
  2. #2  
    I have had this problem since WebOS 1.10. The one thing I have done that seems to solve the problem (even though it's not logical) is this:

    Select your ring tone (make sure it is checked) then do a back gesture to go back to the main Sounds and Ringtones page. That is the only way I can get a ringtone to stick for some reason.
    If I help you out, why not "Thank" me? Or you can visit my site at http://outklaw.com
  3. NVNJ's Avatar
    Posts
    58 Posts
    Global Posts
    315 Global Posts
    #3  
    This happens to me as well. Annoying as hell!
  4. #4  
    Let me know if my solution worked for you two or anybody else.
    If I help you out, why not "Thank" me? Or you can visit my site at http://outklaw.com
  5. jzb
    jzb is offline
    jzb's Avatar
    Posts
    13 Posts
    #5  
    Thanks a lot. It seems to work now. Hope it continues.
  6.    #6  
    Quote Originally Posted by bstok001 View Post
    For some reason since WEBos 1.2 I have not been able to change my ringtone. Whever I click on another ringtone it persistantly comes back to the same ringtone which is incidently entitled Pre'. Does anyone know how to get around this problem?

    Thanks in advance,
    bstok001
    Thanks Kas/33 it worked. I appreciate it.

    Bstok001
  7. #7  
    hmm doesn't seem to work for me
  8. jcrash's Avatar
    Posts
    10 Posts
    Global Posts
    11 Global Posts
    #8  
    worked for me, thanks!!

Posting Permissions