Results 1 to 10 of 10
  1.    #1  
    Alright, here is an odd one... my pre's clock "app" and the pre's "clock" don't agree.

    Only noticed it since v1.2 but really couldn't say. It appears to range about 1 to 4 minutes off.

    Anyone else seeing this? I mean I can live with it but it seems really odd...



    This is from yesterday, note the clock app at 2:23 PM and the "system" clock (upper middle of the screen) at 2:22. I have noticed over the last couple of days a difference of 1 to 4 minutes.

    Just curious why this is and if it is common?

    Jon
  2. #2  
    Happens sometimes when the Pre is in a car that travels 88 mph.
    Last edited by zeravla531; 10/02/2009 at 09:54 AM.
    "Last edited by ChappyEight; 09/24/2009 at 11:51 AM. Reason: To bow to zeravla."
  3.    #3  
    Cool, that must be it.

    I was afraid that at some point I was close to reaching the speed-of-light and Einstein's Theory was begining to slow time!
  4. #4  
    Did you check the flux capacitor?
  5. #5  
    Are you sure you're generating 1.21 gigawatts?
  6. #6  
    Yeah, this has been a problem prior to 1.2. Not sure what the problem is.
    Achill3s' Palm Pre: Modded and patched to death!!
  7. #7  
    When the hell did this happen?

    (Obscere BTTF reference FYI)
  8. #8  
    Quote Originally Posted by dmglouis View Post
    Are you sure you're generating 1.21 gigawatts?
    Sorry, it's jigawatts
  9.    #9  
    I was hoping that I could now use my pre as a time-machine, go back a couple of minutes by selecting the appropriate clock setting.

    Is there an app for that?
  10. #10  
    Make sure when you go back to change your clock settings, you drop some manure on Biff's head.
    "Last edited by ChappyEight; 09/24/2009 at 11:51 AM. Reason: To bow to zeravla."

Tags for this Thread

Posting Permissions