Results 1 to 5 of 5
  1.    #1  
    My Pre keyboard normally works just fine. Today, I was doing some texting. In the middle of texting, I was finishing a word such as "with", and suddenly my Pre kept typing by itself the same letter "h" over and over again as in "hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh........" and wouldn't stop. I was able to do a soft reset, but my keyboard was completely inoperative after the soft reset was done. I then tried doing a partial reset, but again, my keyboard wouldn't work at all. I pulled out the battery, and initially, no response from the keyboard. A few minutes later, the keyboard mysteriously worked again. Veeeery strange! Anyone else experienced this? -Casey
    Casey
    Sprint 755p, 700p, 650 - I am not a geek! Really!
  2. #2  
    Happened to me yesterday with the same letter. "hhhhhhhhhhhhhhhhh"....it was ridiculous. Also, when i type g and h successively, the h doesn't work....
  3. #3  
    Happened to me too, with the letter "uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu" and I too did the soft reset --> keyboard had no response, pulled the battery ---> everything just fine.
  4. gage006's Avatar
    Posts
    543 Posts
    Global Posts
    576 Global Posts
    #4  
    Mine did too. Space bar though. Reset didn't fix it, only a battery pull did. It'd been fine ever since.
  5. ssrjazz's Avatar
    Posts
    786 Posts
    Global Posts
    790 Global Posts
    #5  
    I've had the same thing happen with a couple different letters. Battery pull solved the issue.

Posting Permissions