Results 1 to 5 of 5
  1. tarhead's Avatar
    Posts
    183 Posts
    Global Posts
    184 Global Posts
       #1  
    can you?
  2. #2  
    Quote Originally Posted by tarhead View Post
    can you?
    Yes, I just tried and it worked flawlessly.

    - I had a problem with 1.1 were I couldn't send any attachments, Sprint replaced my Pre after (after calling to a next tier tech support w/ no luck).
    Pre|central Peacekeepers
    Share your Mizzou pride:
    - wallpapers/boot themes - here
    - Black n' Gold theme - here
  3. tarhead's Avatar
    Posts
    183 Posts
    Global Posts
    184 Global Posts
       #3  
    it's the strangest thing - using both the share option and starting fresh from email, I select it and it shows up under the subject bar, but when the email arrives it is missing.

    I can send a doc just fine...
  4. #4  
    Quote Originally Posted by tarhead View Post
    it's the strangest thing - using both the share option and starting fresh from email, I select it and it shows up under the subject bar, but when the email arrives it is missing.

    I can send a doc just fine...
    Some attachments will not show on the Pre... (I have no idea why perhaps size). Is it there when you check from you computer?
    Pre|central Peacekeepers
    Share your Mizzou pride:
    - wallpapers/boot themes - here
    - Black n' Gold theme - here
  5. tarhead's Avatar
    Posts
    183 Posts
    Global Posts
    184 Global Posts
       #5  
    found the fly in the ointment on my pre. when i tied up with my desktop, i noticed that the pdf i was trying to send was outside the doc folder. i pushed into the doc folder and it flew just fine.

    justanudder mystery.

Posting Permissions