Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    So I installed the battery % hack and didnít receive an error, but when I restarted there is just a white banner that runs along the whole top of the phone where the battery and time and carrier info should be. The problem is now my phone isnít recognized by my computer. Plugging in the USB cable doesnít do anything, I donít get the usual prompts (Just charge, Media Sync) and when I put the phone on the touchstone it doesnít do anything either. I canít uninstall the hacks because I canít connect my Pre to my PC and I canít even do a WebosDoctorÖ. Any thoughts?
    Last edited by ericmn1; 09/27/2009 at 08:45 PM.
  2. #2  
    reboot both the pre and computer try again

    then uncheck tweaks and reinstall ,they dont always work on the first try, idk why .
    ĦṔ-ḶÝōṫ-Ŧḯōη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  3.    #3  
    yep I tried that but didnt work. I ended up having to pull the battery and do the volume up trick to get the USB to work. Doing WebOsDoctor now. Kinda sucks that I have to do that all because of the battery % hack as I have used it in the past no problem, but on the plus side at least the Pre will be ready to go for 1.2.1
  4. #4  
    you should of tried the web os restore utility first it usually catches these things
    ĦṔ-ḶÝōṫ-Ŧḯōη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  5. 27scoob's Avatar
    Posts
    169 Posts
    Global Posts
    334 Global Posts
    #5  
    Same thing happened to me last week...at least you can still use the phone for calls and upload your pics ....before you have to reset everything.. it took me a little bit to get the battery pulling trick right...what a relief when it did work...
  6. #6  
    yes at least it worked lol
    ĦṔ-ḶÝōṫ-Ŧḯōη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->

Posting Permissions