Results 1 to 8 of 8
  1.    #1  
    I just got my pre yesterday I upgraded from an LG Rumor and this is my first smart phone.

    My question however is how do I get my ring back to work again?
  2. #2  
    there is a switch on the top of the phone lol switch it off vibrate.
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by Shadavis08 View Post
    there is a switch on the top of the phone lol switch it off vibrate.
    That's not what I meant. I mean when some one calls me in stead of hearing the ring they hear the music that I had previously set up to play.
  4. #4  
    Log into Sprint your account and change the settings.
  5. #5  
    got to be specific man lol
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  6. #6  
    Do you mean the Answer Tone? If so, that is a Sprint-specific setting that needs to be changed by either calling them or going to your online account. It cannot be changed from the phone. Only sounds that come out of the phone can be changed on the phone itself.
  7. #7  
    dcoaster is right, log into your sprint account and go to the digital lounge. In the overview it should say what call tones you have. You can make changes from there or go to my content manager.
  8.    #8  
    Thanks for the help I got it working.

Posting Permissions