Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 30 of 30
  1. #21  
    Quote Originally Posted by timcorb View Post
    it was not. just turned it on and restarin now
    It work?
  2. #22  
    mcaffrey. i do not have a flash drive handy
  3. #23  
    Quote Originally Posted by timcorb View Post
    mcaffrey. i do not have a flash drive handy
    Have you been able to use wosqi on your pc before?
    Don't worry about the flash drive.
    What method are you using? Are you just doctoring via dev mode with the phone still on or are you using the recovery mode where you knock the pre off and do the battery pull?
  4. #24  
    yes ive used wosqi. the reason im trying the dr is i need to have my phone replaced and didnt want to bring it in to sprint with preware on my phone with all the patches. phone is still on.
  5. #25  
    but i have tried the battery pull method.
  6. #26  
    i deleted the palm folder but still not workin.
  7. #27  
    novacom reinstalled still not workin. on a laptop but dont think it matters.grrrrrrrrrrrr
  8. #28  
    Quote Originally Posted by timcorb View Post
    novacom reinstalled still not workin. on a laptop but dont think it matters.grrrrrrrrrrrr
    Can you run the webos repair utility?
    http://forums.precentral.net/canuck-software/236486-webos-repair-utility-v2-1-a.html
    Run it with overide compatibility on to get rid of your patches, then just do a full erase from the device info app on the pre to get rid of all your apps and data.
  9. #29  
    i will try that in a bit. thanks for tryin to help.
  10. #30  
    no luck. device not connected. im stuck
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions