webOS Nation Forums >  webOS Devices >  Palm Pre and Pre Plus > My Tether USB driver help
My Tether USB driver help
  Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08/01/2009, 05:35 PM   #1 (permalink)
Member
 
Posts: 146
I have downloaded the USB driver onto my desktop, but when i select it in the Find New Hardware, it says that "the specific location does not contain information about your hardware".

What do I do?
mitch2k12 is offline   Reply With Quote
Old 08/01/2009, 05:42 PM   #2 (permalink)
Member
 
Posts: 151
Quote:
Originally Posted by mitch2k12 View Post
I have downloaded the USB driver onto my desktop, but when i select it in the Find New Hardware, it says that "the specific location does not contain information about your hardware".

What do I do?
I'm considering a Pre when Verizon starts selling them but I want to know if the Pre "tethers" with USB and/or Bluetooth.

Thanks.
hotkey is offline   Reply With Quote
Old 08/01/2009, 08:06 PM   #3 (permalink)
Member
 
vreihen's Avatar
 
Posts: 495
Tell it you'll pick the driver from a list. When the list comes up, go down to network adapters, then pick "have disk" and point it to the downloaded .inf file.

There was a link to a gum-something-or-other web site in the tether thread that had pictures of each step for Windows XP.....
vreihen is offline   Reply With Quote
Old 08/01/2009, 08:10 PM   #4 (permalink)
Member
 
vreihen's Avatar
 
Posts: 495
Windows XP usbnet - GumstixDocsWiki
vreihen is offline   Reply With Quote
Old 08/02/2009, 12:21 AM   #5 (permalink)
Member
 
Posts: 146
That's exactly where I was. I clicked on the .inf file and then clicked okay. It then gave me the message the I quoted......
mitch2k12 is offline   Reply With Quote
Old 08/04/2009, 11:04 PM   #6 (permalink)
Member
 
jbluther's Avatar
 
Posts: 15
Root into the Pre and type

usbnet enable

Then reboot. With USBNet enabled on the Pre, Windows will recognize the network adapter per the instructions.
jbluther is offline   Reply With Quote
Old 08/04/2009, 11:31 PM   #7 (permalink)
Member
 
Posts: 218
You're not supposed to double-click on the .inf file. You're supposed to install new hardware and let them do it for you in the appropriate directory.
yiffzer is offline   Reply With Quote
Old 12/25/2012, 10:45 AM   #8 (permalink)
Member
 
HondaPixi's Avatar
 
Posts: 33
having the same problem on XP but working on Windows 7
HondaPixi is offline   Reply With Quote
Old 12/27/2012, 12:11 PM   #9 (permalink)
pivotCE Developer
 
RumoredNow's Avatar
 
Posts: 2,221
The notes on the MyTether site are for Vista/7 driver install... Instructions for XP are different and a bit convoluted.

USBnet Setup - WebOS Internals
__________________
Nokia Lumia 925: T-Mo Branded Windows Phone 8 GDR3 Dev Preview
LG Nexus 4: Ubuntu Touch Public Release Beta
Asus Nexus 7: Pure Google Jelly Bean 4.3
Samsung Galaxy Nexus: Open webOS Alpha 2
RumoredNow is offline   Reply With Quote
Reply

 

Thread Tools
Display Modes



 


Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0