Results 1 to 13 of 13
  1. tsatrom's Avatar
    Posts
    16 Posts
    Global Posts
    18 Global Posts
       #1  
    When I go to digg.com or diggs mobile site my pres internet stops working. The internet just spins and spins. Anyone else having this problem? A restart fixes the problem and sometimes talking on the phone does.
  2. Mitalis's Avatar
    Posts
    180 Posts
    Global Posts
    348 Global Posts
    #2  
    yes it's a problem.. I just avoid using Digg on the Pre.
  3. VDubbs47's Avatar
    Posts
    49 Posts
    Global Posts
    55 Global Posts
    #3  
    Yep me too. No solution yet to my knowledge.
  4. #4  
    you guys using m.digg.com or just digg? i use m.digg.com and it causes no other web pages to load til i restart phone
  5. #5  
    This also sometimes happens to me when using m.digg.com. I then have to restart device to be able to use web again, very annoying.
  6. #6  
    Quote Originally Posted by logie View Post
    you guys using m.digg.com or just digg? i use m.digg.com and it causes no other web pages to load til i restart phone
    I haven't noticed this yet but instead of restarting phone, just restart your radio. It'll probably fix it and takes a few seconds.

    Easiest way I've seen is to type ##3836# on Phone. Then save changes (no need to make any changes).

    It'll reset your radio while still keeping your Wifi/BT on and it's very fast.
    "There are 10 types of people in the world, those that understand binary and those that don't"
  7. #7  
    Quote Originally Posted by mobilehavoc View Post
    I haven't noticed this yet but instead of restarting phone, just restart your radio. It'll probably fix it and takes a few seconds.

    Easiest way I've seen is to type ##3836# on Phone. Then save changes (no need to make any changes).

    It'll reset your radio while still keeping your Wifi/BT on and it's very fast.
    Good tip, i'll try it out next time.. Lord knows she takes too long to reboot
  8. #8  
    I've never browsed digg.com but I randomly have the close and restart a new browser on my Pre because sometimes doesn't load pages after browsing on the same card for a while. The symptom is the same; loading circle just spins and spins.

    I've never had to restart my phone or radio to get my browser working properly though.
  9. #9  
    Same problem here. Digg.com and m.digg.com both cause the web browser to eventually stop working. A soft reset will fix it.

    Wierd. Still happening with WebOS 1.1. Reported as a bug to Digg.com as well though I think it must be the Pre's Browser at fault?
  10. JimFNJ's Avatar
    Posts
    13 Posts
    Global Posts
    14 Global Posts
    #10  
    I just exchanged my first Pre yesterday for a new one due to a voice distortion issue. I never had this problem on the first Pre, but on the new one I do. "Glad" to know it's not just me... always happens after trying to hit up m.digg.com

    -JF
  11. #11  
    This happensto me qhen I use the mobile digg site. Soft resetting fixes it but not the airplane mode switch.
  12. #12  
    same here, stopped using digg the same week i got the phone because of this.
  13. #13  
    I'd recommend the excellent 'TechTray' homebrew app. Lets you quickly browse digg, engadget, gizmodo, precentral, slashdot, and a whole bunch more!

Posting Permissions