Results 1 to 3 of 3
  1.    #1  
    after the 2.2.4 update on my frankenpre2 i lost much of my sound.

    the interactive tests work but are low in sound

    my ringer sound works
    my notification sound works
    i can only use speaker phone while in the phone app or bluetooth -no headset
    no sound to anything from sprint navigation, youtube, music,etc

    i wonder if the reason was because i put sprint navigation back after the update

    not sure but it seems like a software issue not hardware

    anybody have a solution to this -it would be greatly appreciated

    jon
    Last edited by jon0604; 04/04/2012 at 10:10 AM. Reason: title
  2.    #2  
    update:

    I can get all the sound if i use a preware app called audio switch to set the correct speaker

    its seems that whatever file is responsible for switching to the proper speaker needs to be replaced

    now to find that file

    anyone know?

    thanks

    Jon
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by jon0604 View Post
    update:

    I can get all the sound if i use a preware app called audio switch to set the correct speaker

    its seems that whatever file is responsible for switching to the proper speaker needs to be replaced

    now to find that file

    anyone know?

    thanks

    Jon
    update:

    while reading another thread i found the problem and now all my sound works

    i apparently wasn't the only one to do this but the battery ribbon was underneath the bezel when putting my phone back together. it looks normal like this but it extends underneath and effects the headphone jack, making the Pre2 think that something is plugged in.

    if you have a frankenpre2 and have sound problems -i would certainly check this.

    Jon

Posting Permissions