Results 1 to 3 of 3
  1.    #1  
    EDIT: SOLVED!!!

    I have been trying for the last hour to dial my phone any method. None are working.

    I have done a luna restart, a device restart, a full shut down restart... no help.

    Now I'm looking at patchs.
    I had no autodial from calllog. I removed it, no help.

    Right now I'm backing everything [and I mean everything] up. I have MDd 2.1.0 for about 4-5 mos. Since 2.1.0 is available from Verizon, I'm going to try doctoring to it.

    BUT, is there anything else I can try first???

    Thanks in advance! I'll post SPL too...
    Last edited by e-gadget-guy; 09/23/2011 at 01:46 AM. Reason: Solved
    IIIXE>Clie:N710C>N760C>NX60>Treo[600>650>700]>Centro>Pre+>Pre2&Touchpad 32GB
    webOS Themes: star-trek-universe star-trek-future Future Trek for Tpad

    My CV: http://visualcv.com/egadgetguy
  2. #2  
    I had an issue like this yesterday.
    I removed the "advanced system prefs - phone prefs" patch and it semmed to fix it.

    Have that installed?
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by shock_terminal View Post
    I had an issue like this yesterday.
    I removed the "advanced system prefs - phone prefs" patch and it semmed to fix it.

    Have that installed?
    Yep, I did, but I removed it earlier today and it did fix it.

    Thanks
    IIIXE>Clie:N710C>N760C>NX60>Treo[600>650>700]>Centro>Pre+>Pre2&Touchpad 32GB
    webOS Themes: star-trek-universe star-trek-future Future Trek for Tpad

    My CV: http://visualcv.com/egadgetguy

Posting Permissions