Results 1 to 6 of 6
  1. i2y4n's Avatar
    Posts
    278 Posts
    Global Posts
    294 Global Posts
       #1  
    Can someone please try this website to see if it works for them. It used to work and now just loads a blank page. I'm not sure if its an issue with my phone or webOS in general.

    m.vonscu.com
    (then click on internet banking)

    Thank you for your help.

    -- Sent from my Palm Pre using Forums

    *edit* I meant to put this in the Pre 2 forum, although I suppose it works here too.
  2. #2  
    <thread moved to Pre2 forum>
  3. #3  
    A blank white screen appears.
  4. i2y4n's Avatar
    Posts
    278 Posts
    Global Posts
    294 Global Posts
       #4  
    Quote Originally Posted by leobloom View Post
    A blank white screen appears.
    I get the same, thanks for verifying it isn't a problem with my phone.

    -- Sent from my Palm Pre using Forums
  5. #5  
    Quote Originally Posted by i2y4n View Post
    I get the same, thanks for verifying it isn't a problem with my phone.

    -- Sent from my Palm Pre using Forums
    May be the site if you type in the URL you gave on the OP on a laptop it wants to download a file to your computer... well it does on mine anyway.
  6. i2y4n's Avatar
    Posts
    278 Posts
    Global Posts
    294 Global Posts
       #6  
    Quote Originally Posted by leobloom View Post
    May be the site if you type in the URL you gave on the OP on a laptop it wants to download a file to your computer... well it does on mine anyway.
    The same webpage works fine on iOS and android. The mobile site wants to download a file on the computer. However the mobile site and the regular site (online.vonscu.com) both don't work on my Pre 2.

    -- Sent from my Palm Pre using Forums

Posting Permissions