Results 1 to 4 of 4
  1. mishimaz's Avatar
    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    5 Global Posts
       #1  
    I have 1 month old UK Pre2 and yesterday suddenly the wifi stopped working. I have reseted, erased, full erased and even doctored it with no success. The Wifi can not be turned on at all. Whenever I turn on the wifi, it only show the spinning icon.

    Anyone can help this situation?

    Thanks.
  2. mishimaz's Avatar
    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    5 Global Posts
       #2  
    Hi GuyFromNam,

    Thank you for your reply.

    I have read the thread you referred, but my problem is the wifi can not even be turned on. I just novaterm'ed to my Pre2 and run 'dmesg' and found:

    [ 141.790000] wlan-sbi_register: will use SDIO bus_width = 0 (0=negotiated), interrupt mode = INTMODE_GPIO
    [ 141.790000] Taking WiFi Chip out of reset, rescaning sd slot and loading WiFi Driver
    [ 141.850000] MMC_CMD5 RESP 0x90ff8000
    [ 141.850000] MMC_CMD5 RESP 0x90000080
    [ 141.850000] MMC_CMD3 RESP 0x00011e00
    [ 141.880000] mmc0: new SDIO card at address 0001: Marvell 802.11 SDIO ID: 0B
    [ 141.890000] WLAN is using negotiated SDIO bus-width.
    [ 141.890000] WLAN SDIO bus-width is 4-bit.
    [ 141.890000] SDIO_INT_GPIO = 126
    [ 141.900000] ERROR! sdio_write_iomem: Failed!!<1>IO error: transferring block @ 0
    [ 141.900000] Firmware Init Failed
    [ 141.900000] main-thread: break from main thread: SurpriseRemoved=0x0
    [ 141.910000] sdiowlan: probe of mmc0:0001 failed with error -1

    Is this error normal?
  3. mishimaz's Avatar
    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    5 Global Posts
       #3  
    I will try, but it will be a challenge getting it repaired similar to getting the Pre2 itself on my hand. I'm in one of those many unsupported countries.

    I hope this forum could help me first before i attemp to get it repaired under warranty.

    Thanks.
  4. #4  
    Did this ever get resolved?

Tags for this Thread

Posting Permissions