Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 30 of 30
  1. #21  
    Quote Originally Posted by BdotR View Post
    press "Profile" and set it to "userspace" and set the "setspeed" to 1GHz.
    Wow! I set 'Govanah' to run the Pre 2 at 1Ghz and I notice quite a difference. Everything is so much more snappier and the apps open and respond a lot quicker.

    Quote Originally Posted by johncc View Post
    And Sanjay, (EDIT: if you are thinking about overclocking - 1GHz is standard) you will need the Beta Uber-Kernel from the WebOS Internals kernel testing feed, if you are game and prepared for possible dire consequences.
    More than being game, I am anxiously waiting to overclock this slow Pre 2, but I don't think there is an 'Uber-Kernel' available for the Pre 2 with 2.1.0 yet.

    Quote Originally Posted by GuyFromNam View Post
    Sorry, but doesn't the Pre 2 run 1GHz stock?
    Yes it does run stock at 1Ghz, but the Pre 2 also scales the cpu on demand and as per what Govanah shows, it seems my Pre 2 has issues with scaling and seems to get stuck on running at 300Mhz.
    Pre3 (AT&T meta-doctored to ROW) webOS 2.2.4 build 3175
    TouchPad WiFi (32GB) - webOS 3.0.5 build 86
    App Catalog (US) - Vodafone (India)

    Treo 180 > 270 > 600 > 650 > 680 > Pre+ > Pre2 > Pre+ > Pre3 & tPad
  2.    #22  
    Now when I come from exhibition mode to a text message 50% of the time I start trying to text in a message and nothing happens. I have to close messaging and reopen it.
  3. #23  
    this facebook app issue is starting to really irritate me
  4. #24  
    Quote Originally Posted by kjb86 View Post
    this facebook app issue is starting to really irritate me
    Well since when was FB not irritating ???

    -- Sent from my Palm Pre using Forums
  5. #25  
    I have a feeling these 2.1 bugs may not get fixed, as they are trying to make 3.0. So Palm is looking ahead, and making a hard decision to kill bug fixing for 2.1, so they could concentrate on 3.0.
    If this helped you hit thanks.
  6.    #26  
    Quote Originally Posted by kkhanmd View Post
    I have a feeling these 2.1 bugs may not get fixed, as they are trying to make 3.0. So Palm is looking ahead, and making a hard decision to kill bug fixing for 2.1, so they could concentrate on 3.0.
    In other words don't upgrade!
  7. #27  
    Quote Originally Posted by kkhanmd View Post
    I have a feeling these 2.1 bugs may not get fixed, as they are trying to make 3.0. So Palm is looking ahead, and making a hard decision to kill bug fixing for 2.1, so they could concentrate on 3.0.
    If I remember correctly, Pre 3 and Veer will ship with WebOS 2.2. I hope this means there will be a 2.2 update for those over in Germany, so that I can update my pre+ here in US.
    Neo Enyo 2.0 Twitter App: NOW AVAILABLE | WON REVIEW
    clearview - clear card app for HP TOUCHPAD
    Wild'n Video Poker - AVAILABLE FOR ALL WEBOS DEVICES! | follow for latest updates - @fxspec06

  8. #28  
    Quote Originally Posted by sketch42 View Post
    Well since when was FB not irritating ???

    -- Sent from my Palm Pre using Forums
    hahha sad thing is.. i don't even know why I care.. I don't really use facebook and I hate it..

    Just one of those things where i'm paying for a service, and clearly it's on my carriers end and it's not working, and it should be lol
  9. #29  
    Quote Originally Posted by fxspec06 View Post
    If I remember correctly, Pre 3 and Veer will ship with WebOS 2.2. I hope this means there will be a 2.2 update for those over in Germany, so that I can update my pre+ here in US.
    I know the pre 3 was running 2.0 at the conference, but was the veer running 2.2?

    The pre 2 is pretty responsive and fast, but the veer almost blows the pre 2 out of the water and it's a slower cpu
  10. #30  
    Quote Originally Posted by psv75 View Post
    Don't see the messaging / SMS issue at all here, no delay whatsoever on unlocked Pre 2 (EU). Upgraded to 2.1.0 using doctor.

    I do however get the "loss of system sounds", e.g. I will lose my "close card" sound after a while of usage. Don't know what causes it, and I do not use the voice dialling feature at all.
    did you install flash? I think that has something to do with it.
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions