Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    I received a Pre 2 on Developer Day. Love it so far.

    It was in developer mode when I got it. I activated a profile (stuck in wife's sim card, reset erase). Activation worked fine. I then did the ota update. That also worked fine.

    I then entered the kionomi code. The dev mode icon appears, but when I click on it, it ignores the click?

    Anyone else see this? Am I stuck?
    KA1
    Visor Deluxe->Visor Prism/Digital Link->Treo 650->Treo 700p->Pre->GSM Unlocked Pre 2 (wifi only)->FrankenPre + Touchpad 32 ->+ Touchpad 4G ATT + ATT Pre3 + 64 White Touchpad... bliss.
  2.    #2  
    OK, I pulled the battery, did a restart. Tried code again. This time, based on a suggestion, I just hit "enter" rather than try to tap the icon. It worked. Not sure if issue was restart or enter/icon.
    KA1
    Visor Deluxe->Visor Prism/Digital Link->Treo 650->Treo 700p->Pre->GSM Unlocked Pre 2 (wifi only)->FrankenPre + Touchpad 32 ->+ Touchpad 4G ATT + ATT Pre3 + 64 White Touchpad... bliss.
  3. #3  
    Quote Originally Posted by ka1 View Post
    OK, I pulled the battery, did a restart. Tried code again. This time, based on a suggestion, I just hit "enter" rather than try to tap the icon. It worked. Not sure if issue was restart or enter/icon.
    I like that you can enter dev mode without a restart now.

    -- Sent from my Palm Pre using Forums Beta
    Clicking the Thanks button is a great way to say... well THANKS
    Phone Apps: Church Search, Tap for HELP
    TouchPad Apps: Tap for HELP! HD, webOS Meetups
  4. bnceo's Avatar
    Posts
    533 Posts
    Global Posts
    610 Global Posts
    #4  
    Apparently, there is now I code you can type during the First Use App to enable Dev Mode before it starts up. Like straight from the dialer I believe. I think I heard Josh mention it.
  5. #5  
    This all just makes me excited....... (cold shower cold shower cold shower cold shower)


    My Themes:CLICK HERE
  6. bnceo's Avatar
    Posts
    533 Posts
    Global Posts
    610 Global Posts
    #6  
    Enabling DevMode no longer reboots the computer. It simply does something in the BG for a few seconds, then stops. Close app and it's enable.

Posting Permissions