Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 33
  1.    #1  
    My newsfeed in the facebook app does not update correctly and when you hit "next" to see the next feed, the feed just stops. I have removed the account from the app, deleted the app, restarted my phone and reinstalled the app. I have also done a partial erase and it is still not working right. Any suggestions?
  2. #2  
    Same problem here.
  3. #3  
    no profile pics or any pics are showing on mine. weird and its very laggy.
  4. knsnik's Avatar
    Posts
    162 Posts
    Global Posts
    164 Global Posts
    #4  
    My Friendsbook one is acting up a lot worse than the palm one. I'm thinking it has something to do with Facebook, but I haven't had time to investigate it.
  5. #5  
    mine was acting a little weird this morning but seems to be fine now
  6. #6  
    Quote Originally Posted by makatram View Post
    no profile pics or any pics are showing on mine. weird and its very laggy.
    This happens to me too!! what the heck is going on? anyone else have this issue?
  7. #7  
    2nd day with no pics!
  8. #8  
    By any chance you guys enable ssl communications a few days ago on Facebook? The webOS app is not fully compatible with this so you should disable that until they issue an update.



    -- Sent from my Palm Pre using Forums
    Just remember: If I helped you, press the thanks button!

    Owner of: Pre Sprint, Pre Telcel, Pre Plus AT&T, Pre 2 Unlocked, Pixi Plus AT&T, and 2 TouchPads (my Pre3 was stolen so it won't appear again here).
    Needs: Veer (anyone?)
    Apps: Subnet Calculator, FreeCam, PhotoFun, NuttyPad (work in progress)
    HomeBrew: meta-doctor and Messaging Plugins collaborator
    Twitter: @cesarneg
  9. #9  
    Palm Facebook v 1.5.0 my pics are working almost better on webOS v1.4.5, no overclock, than when I wad at 1.1GHz & 2.1.0.
  10.    #10  
    I don't think so, but how do you check this?
  11.    #11  
    For the no pics issue, try disabling the https. Once I did that, I had pics.
  12. OleSalt's Avatar
    Posts
    51 Posts
    Global Posts
    74 Global Posts
    #12  
    Quote Originally Posted by mdalke View Post
    For the no pics issue, try disabling the https. Once I did that, I had pics.
    That works, hope they come up with an update soon
    Sadlly switched from Pre- to Sprint Nexus S 4G - An 32Gb Touchpad
    Laissez les bons temps rouler!
  13. #13  
    I'm having the same issue with the newsfeed/next not appearing after one reload. My problem is not ssl related. I haven't turned it on and confirmed that it was not selected. Any other ideas?
  14. #14  
    Quote Originally Posted by mdalke View Post
    For the no pics issue, try disabling the https. Once I did that, I had pics.
    Wait, how do i disable https in the facebook app. I'm talking about the app not in the web.
  15. #15  
    Quote Originally Posted by mc_gusto View Post
    Wait, how do i disable https in the facebook app. I'm talking about the app not in the web.
    You don't.
    You have to disable it on the web page.
    Just remember: If I helped you, press the thanks button!

    Owner of: Pre Sprint, Pre Telcel, Pre Plus AT&T, Pre 2 Unlocked, Pixi Plus AT&T, and 2 TouchPads (my Pre3 was stolen so it won't appear again here).
    Needs: Veer (anyone?)
    Apps: Subnet Calculator, FreeCam, PhotoFun, NuttyPad (work in progress)
    HomeBrew: meta-doctor and Messaging Plugins collaborator
    Twitter: @cesarneg
  16.    #16  
    How do you disable the ssl communications?
  17. LNWJ's Avatar
    Posts
    447 Posts
    Global Posts
    625 Global Posts
    #17  
    Quote Originally Posted by mdalke View Post
    My newsfeed in the facebook app does not update correctly and when you hit "next" to see the next feed, the feed just stops. I have removed the account from the app, deleted the app, restarted my phone and reinstalled the app. I have also done a partial erase and it is still not working right. Any suggestions?
    Same here.

    Using webOS 1.4.5 and latest non-beta.
  18. #18  
    Yeah the no picture thing is in my fb app not on the web. now what
  19. cujoq37's Avatar
    Posts
    88 Posts
    Global Posts
    91 Global Posts
    #19  
    disabling it via the web vesion will fix the issue in the app version.
  20. #20  
    Same, reporting it to a Palmcare chat agent now, but he seems to be on the low end of the intelligence soectrum and isn't quite getting what I'm saying. Perhaps someone else will see the chatlog -_-
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions