Results 1 to 5 of 5
  1.    #1  
    my virtual keyboard.... doent have that nice clicky noise.... Its showing up on my computer in the file as a wav.. But no noise.. Pleas help me....
    PS sorry if I posted this in the wrong thread.tf
  2. #2  
    copy and paste the command line in your virtual folder on to this post if you will it coulb be wrong .
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  3. #3  
    after you do that tell me exactly how you tweaked it to make that sound? and did you reboot ur phone and try that or whatever you did please.
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  4. #4  
    you should be posting in http://forums.precentral.net/web-os-...will-work.html but I will answer you.

    you have to edit kb_config and input the filename of the sound.
    Palm History: Palm III>IIIc>CLI NR70v>CLI TG50>Tungsten C>Treo 650>Treo 700p>Centro>Pre!! 6/5/09
    Phone History: Way too long

    Sorry Timmy, SERO does not work with the Pre.
    If you have an iTouch click me.
  5. #5  
    you have to have the sound in the pre first right lol, then you edit
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->

Posting Permissions