Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 21 to 40 of 43
  1. #21  
    Quote Originally Posted by jlczl
    OK
    Give this version a try. It has the same internal version number but it is different code.

    Jeff
    Last edited by jeffgibson; 10/05/2005 at 12:27 AM.
  2. jlczl's Avatar
    Posts
    905 Posts
    Global Posts
    1,936 Global Posts
    #22  
    after 1st call it didn't turn off immediately, it turned off after the pre-set time (in my case 1 minute). After second call it turned off immediately and didn't turn back on. After third call it didn't turn off immediately, it turned off after the pre-set time.
    Palm VII-Palm Vx-Palm M125-Clie T615-Sony NZ90-Sony NX80-Toshiba E800-Sony NZ90 (again)-Treo 600-HP 6315-Treo 650-Moto MPX220-SX66-Treo 650 (again)-QTek 9100-HP6515-Cingular 8125-Moto Q (10 days)-Cingular 8125 (again)-Nokia 9300-Cingular 2125 & Nokia E62-ETen M600+-Cingular 3125-Treo 750 & Samsung Blackjack-Cingular 8525-iPhone-Moto Q9-at&t Tilt-iPhone3G-Nokia E71-HTC Diamond-Blackberry Bold-at&t Fuze-SE Xperia X1a-Treo Pro.

    Be very, very quiet. I'm gonna catch me a rhinoceros.
  3. jlczl's Avatar
    Posts
    905 Posts
    Global Posts
    1,936 Global Posts
    #23  
    Fourth call still ok (just like 1st and 3rd call).
    Palm VII-Palm Vx-Palm M125-Clie T615-Sony NZ90-Sony NX80-Toshiba E800-Sony NZ90 (again)-Treo 600-HP 6315-Treo 650-Moto MPX220-SX66-Treo 650 (again)-QTek 9100-HP6515-Cingular 8125-Moto Q (10 days)-Cingular 8125 (again)-Nokia 9300-Cingular 2125 & Nokia E62-ETen M600+-Cingular 3125-Treo 750 & Samsung Blackjack-Cingular 8525-iPhone-Moto Q9-at&t Tilt-iPhone3G-Nokia E71-HTC Diamond-Blackberry Bold-at&t Fuze-SE Xperia X1a-Treo Pro.

    Be very, very quiet. I'm gonna catch me a rhinoceros.
  4. jlczl's Avatar
    Posts
    905 Posts
    Global Posts
    1,936 Global Posts
    #24  
    After further evaluation it seems that after the first call after a soft reset it will turn off immediately and not turn back on. From then on, it will work right. (it will not turn off immediately after a call ends, it will turn off after the pres-set time in preferences)
    Palm VII-Palm Vx-Palm M125-Clie T615-Sony NZ90-Sony NX80-Toshiba E800-Sony NZ90 (again)-Treo 600-HP 6315-Treo 650-Moto MPX220-SX66-Treo 650 (again)-QTek 9100-HP6515-Cingular 8125-Moto Q (10 days)-Cingular 8125 (again)-Nokia 9300-Cingular 2125 & Nokia E62-ETen M600+-Cingular 3125-Treo 750 & Samsung Blackjack-Cingular 8525-iPhone-Moto Q9-at&t Tilt-iPhone3G-Nokia E71-HTC Diamond-Blackberry Bold-at&t Fuze-SE Xperia X1a-Treo Pro.

    Be very, very quiet. I'm gonna catch me a rhinoceros.
  5. #25  
    Quote Originally Posted by jlczl
    After further evaluation it seems that after the first call after a soft reset it will turn off immediately and not turn back on. From then on, it will work right. (it will not turn off immediately after a call ends, it will turn off after the pres-set time in preferences)
    So this version is a success? If so, I will package it as v1.10 tomorrow.

    Jeff
  6. jlczl's Avatar
    Posts
    905 Posts
    Global Posts
    1,936 Global Posts
    #26  
    Quote Originally Posted by jeffgibson
    So this version is a success? If so, I will package it as v1.10 tomorrow.

    Jeff
    Not yet. If I continue to make calls without my phone turning off it is fine. However, if I let it turn off after the preset time and then turn the phone on to make a call, after that first call it will turn off immediately. The next call will work right.
    Palm VII-Palm Vx-Palm M125-Clie T615-Sony NZ90-Sony NX80-Toshiba E800-Sony NZ90 (again)-Treo 600-HP 6315-Treo 650-Moto MPX220-SX66-Treo 650 (again)-QTek 9100-HP6515-Cingular 8125-Moto Q (10 days)-Cingular 8125 (again)-Nokia 9300-Cingular 2125 & Nokia E62-ETen M600+-Cingular 3125-Treo 750 & Samsung Blackjack-Cingular 8525-iPhone-Moto Q9-at&t Tilt-iPhone3G-Nokia E71-HTC Diamond-Blackberry Bold-at&t Fuze-SE Xperia X1a-Treo Pro.

    Be very, very quiet. I'm gonna catch me a rhinoceros.
  7. jlczl's Avatar
    Posts
    905 Posts
    Global Posts
    1,936 Global Posts
    #27  
    OK, I can't reproduce this consistently! I thought I found a pattern per the above post but it turns out it just sometimes works and sometimes it doesn't.
    Palm VII-Palm Vx-Palm M125-Clie T615-Sony NZ90-Sony NX80-Toshiba E800-Sony NZ90 (again)-Treo 600-HP 6315-Treo 650-Moto MPX220-SX66-Treo 650 (again)-QTek 9100-HP6515-Cingular 8125-Moto Q (10 days)-Cingular 8125 (again)-Nokia 9300-Cingular 2125 & Nokia E62-ETen M600+-Cingular 3125-Treo 750 & Samsung Blackjack-Cingular 8525-iPhone-Moto Q9-at&t Tilt-iPhone3G-Nokia E71-HTC Diamond-Blackberry Bold-at&t Fuze-SE Xperia X1a-Treo Pro.

    Be very, very quiet. I'm gonna catch me a rhinoceros.
  8. #28  
    Quote Originally Posted by jlczl
    Not yet. If I continue to make calls without my phone turning off it is fine. However, if I let it turn off after the preset time and then turn the phone on to make a call, after that first call it will turn off immediately. The next call will work right.
    I see. Give this version a try. I found something very stupid I was doing.
    Last edited by jeffgibson; 10/05/2005 at 12:28 AM.
  9. jlczl's Avatar
    Posts
    905 Posts
    Global Posts
    1,936 Global Posts
    #29  
    1st call: Made call after installation, worked right.
    2nd call: Made call after allowing unit to turn off after preset time (1 min) worked right
    3rd call: Made call after turning off unit and then back on, worked right.
    4th call: Made call after soft resetting unit, worked right.
    5th call: Made call after several minutes of unit being off, worked right.

    BTW, all calls were at least 35 seconds.

    Seems to be working right. Keeping fingers crossed it will continue.
    Palm VII-Palm Vx-Palm M125-Clie T615-Sony NZ90-Sony NX80-Toshiba E800-Sony NZ90 (again)-Treo 600-HP 6315-Treo 650-Moto MPX220-SX66-Treo 650 (again)-QTek 9100-HP6515-Cingular 8125-Moto Q (10 days)-Cingular 8125 (again)-Nokia 9300-Cingular 2125 & Nokia E62-ETen M600+-Cingular 3125-Treo 750 & Samsung Blackjack-Cingular 8525-iPhone-Moto Q9-at&t Tilt-iPhone3G-Nokia E71-HTC Diamond-Blackberry Bold-at&t Fuze-SE Xperia X1a-Treo Pro.

    Be very, very quiet. I'm gonna catch me a rhinoceros.
  10. #30  
    Quote Originally Posted by jlczl
    1st call: Made call after installation, worked right.
    2nd call: Made call after allowing unit to turn off after preset time (1 min) worked right
    3rd call: Made call after turning off unit and then back on, worked right.
    4th call: Made call after soft resetting unit, worked right.
    5th call: Made call after several minutes of unit being off, worked right.

    BTW, all calls were at least 35 seconds.

    Seems to be working right. Keeping fingers crossed it will continue.
    Thanks for all of your help! I think this one may be a keeper. Based on your findings and also the bug I found, I feel pretty good about this release. I will wait until tomorrow before calling this one a success.

    Jeff
  11. jlczl's Avatar
    Posts
    905 Posts
    Global Posts
    1,936 Global Posts
    #31  
    No problem. Will see how it goes tomorrow and report back. Time for bed.
    Palm VII-Palm Vx-Palm M125-Clie T615-Sony NZ90-Sony NX80-Toshiba E800-Sony NZ90 (again)-Treo 600-HP 6315-Treo 650-Moto MPX220-SX66-Treo 650 (again)-QTek 9100-HP6515-Cingular 8125-Moto Q (10 days)-Cingular 8125 (again)-Nokia 9300-Cingular 2125 & Nokia E62-ETen M600+-Cingular 3125-Treo 750 & Samsung Blackjack-Cingular 8525-iPhone-Moto Q9-at&t Tilt-iPhone3G-Nokia E71-HTC Diamond-Blackberry Bold-at&t Fuze-SE Xperia X1a-Treo Pro.

    Be very, very quiet. I'm gonna catch me a rhinoceros.
  12.    #32  
    Jeff,
    I downloaded the version above this post. made sure both boxes were checked. soft reset the treo. waited 30 seconds.

    made a call... hung up. screen went blank.

    tried several calls - phone still goes dark after hanging up
  13. #33  
    jeff, anyway you could add an option to stopdim to keep the screen on during web downloads?
  14.    #34  
    Jeff: anything new on stopdim?
  15. jlczl's Avatar
    Posts
    905 Posts
    Global Posts
    1,936 Global Posts
    #35  
    For the record, after a days work, StopDim worked correctly all day.

    I set it up to turn off after 1 minute and checked both boxes. It is working. In other words, It is not dimming during calls and it is turning off after 1 minute of inactivity during pda use. BTW, it does not shut off immediately after I end a call, it waits the preset 1 minute to turn off after I hang up.

    All is well. I am happy.
    Palm VII-Palm Vx-Palm M125-Clie T615-Sony NZ90-Sony NX80-Toshiba E800-Sony NZ90 (again)-Treo 600-HP 6315-Treo 650-Moto MPX220-SX66-Treo 650 (again)-QTek 9100-HP6515-Cingular 8125-Moto Q (10 days)-Cingular 8125 (again)-Nokia 9300-Cingular 2125 & Nokia E62-ETen M600+-Cingular 3125-Treo 750 & Samsung Blackjack-Cingular 8525-iPhone-Moto Q9-at&t Tilt-iPhone3G-Nokia E71-HTC Diamond-Blackberry Bold-at&t Fuze-SE Xperia X1a-Treo Pro.

    Be very, very quiet. I'm gonna catch me a rhinoceros.
  16.    #36  
    jlczl: I'm glad it is working for you -- but its not working for me. I wonder if it's the fact that I'm at 1.43 fw/1.21 row rom.
  17. #37  
    Quote Originally Posted by swinokur
    jlczl: I'm glad it is working for you -- but its not working for me. I wonder if it's the fact that I'm at 1.43 fw/1.21 row rom.
    This is because I have not had time to post the updated version. I will do that in the next 30 minutes.

    Jeff
  18.    #38  
    jeff - I just downloaded 1.09 from the ota section ... unfortunately, the behavior stays the same - phone shuts off right after hanging up.

    If there's a debug version you'd like me to run, let me know - I'd like to track this gremlin down...
  19. #39  
    Quote Originally Posted by swinokur
    jeff - I just downloaded 1.09 from the ota section ... unfortunately, the behavior stays the same - phone shuts off right after hanging up.

    If there's a debug version you'd like me to run, let me know - I'd like to track this gremlin down...
    I have posted v1.10 today that has been tested on a Cingular device and verified that it stops the turning off behavior.

    Jeff
  20.    #40  
    jeff I just checked the early access part of your site and still see 1.09 there ... is 1.10 somewhere else?

    thx!
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions