Page 35 of 49 FirstFirst ... 25303132333435363738394045 ... LastLast
Results 681 to 700 of 961
  1. #681  
    Quote Originally Posted by Chimmer View Post
    Here's a suggestion for 4Cast:

    The ability to perform scheduled updates while the phone is "locked." For example, I have my Centro set up to auto-lock after so many minutes. While it's locked, 4Cast will not update until it's unlocked.

    I think the solution could be to add a feature to 4Cast that allows you to input your unlock password so that 4Cast can unlock & update on it's own.
    Shimon,
    This would be a great feature and other apps allow updating if the device is locked ( no password necessary for input to the app to allow this)

    However, I have a concern about security. If 4cast was updating while the Treo has been put into the lock mode, could someone then somehow get access to the info on the phone assuming the Treo had been stolen and the thief noticed the Treo was awake while updating?

    TIA
    iPhone 4S
    Former Treo & Storm Owner
    Cigar Lover
  2. #682  
    Quote Originally Posted by TurboTiger View Post
    Shimon,
    This would be a great feature and other apps allow updating if the device is locked ( no password necessary for input to the app to allow this)
    I was just guessing that a password is needed in order for 4Cast to bypass the security lock and allow updating. If Shimon can find another way for 4Cast to update while the Centro is locked, that's fine with me. I just know that it doesn't update at it's scheduled time (when phone is locked) and once I unlock it, it immediately updates.
  3.    #683  
    Hi,

    Seems Yahoo changed the format in which
    their servers send out weather information.

    To enable 4cast to work with the new format -
    please get the latest version from
    www.shsh.com/beta

    Thanks.
    Shimon Shnitzer
    Maker of TAKEphONE, 2day, 4cast, 2dial & CallCards -
    "Take telephony into your Palm"
    Web: http://www.shsh.com/products
    Blog: http://www.shsh.com/wordpress
    eMail: contact@shsh.com
  4. #684  
    Quote Originally Posted by TAKEphONE View Post
    Seems Yahoo changed the format in which
    their servers send out weather information.

    To enable 4cast to work with the new format -
    please get the latest version from
    www.shsh.com/beta
    1.80(001) works here for the two locations I get the forecast for.
  5.    #685  
    Hi all,

    Just posted version 1.90 (002) at www.shsh.com/beta

    - Fixed the HotSync conduit to support the new Yahoo weather format.
    (no changes in the Palm application besides the build number).

    Thanks.
    Shimon Shnitzer
    Maker of TAKEphONE, 2day, 4cast, 2dial & CallCards -
    "Take telephony into your Palm"
    Web: http://www.shsh.com/products
    Blog: http://www.shsh.com/wordpress
    eMail: contact@shsh.com
  6. #686  
    Quote Originally Posted by TAKEphONE View Post
    Hi all,

    Just posted version 1.90 (002) at www.shsh.com/beta

    - Fixed the HotSync conduit to support the new Yahoo weather format.
    (no changes in the Palm application besides the build number).

    Thanks.

    Nope ........ still unable to update via hotsync.
  7. #687  
    i'm getting a -999 just after the city name on my plug in for 2day and TP--
    i had it yesterday and just downloaded the new update but still have it.
    any ideas what this is??
  8. #688  
    Haven't tried the hotsync update yet, but the wireless update works just fine. Thanks for the quick fix Shimon!
  9.    #689  
    Quote Originally Posted by Delpita View Post
    Nope ........ still unable to update via hotsync.
    Hi,

    Are you sure the coduit updated ?
    Do you see 1.90 (002) in the Conduit dialog when HotSyncing ?
    If yes - can you email me the HotSync log ?

    Thanks.
    Shimon Shnitzer
    Maker of TAKEphONE, 2day, 4cast, 2dial & CallCards -
    "Take telephony into your Palm"
    Web: http://www.shsh.com/products
    Blog: http://www.shsh.com/wordpress
    eMail: contact@shsh.com
  10.    #690  
    Quote Originally Posted by eddieras View Post
    i'm getting a -999 just after the city name on my plug in for 2day and TP--
    i had it yesterday and just downloaded the new update but still have it.
    any ideas what this is??
    Hi,

    Please make sure (in the "About" box) that the version has updated.
    Also - make sure you do a refresh AFTER you updated.

    If you did all these and still see -999 - can you tell me what city is this ?
    Shimon Shnitzer
    Maker of TAKEphONE, 2day, 4cast, 2dial & CallCards -
    "Take telephony into your Palm"
    Web: http://www.shsh.com/products
    Blog: http://www.shsh.com/wordpress
    eMail: contact@shsh.com
  11. #691  
    Quote Originally Posted by TAKEphONE View Post
    Hi,

    Are you sure the coduit updated ?
    Do you see 1.90 (002) in the Conduit dialog when HotSyncing ?
    If yes - can you email me the HotSync log ?

    Thanks.
    Just performed a hotsync, and emailed you my log. Hope you can figure out what it (or maybe me) is doing wrong.

    Thanks Shimon!
  12. #692  
    Hmmmmm........... I wonder if this is my problem........ even though I have the latest version 1.90(002) on my Treo 755p, on my log it says this: 4cast 1.70 (008) Conduit started........

    Is there a separate (or different) conduit that needs to be installed with/for the latest version?
  13. #693  
    Well, I finally got a chance to re-install the conduit, and guess what........ it works! Now I'm a happy camper!!
  14. #694  
    ok... The temperature graph is broken in 1.90(002). I didn't look at the details and just look at the graph. It had today's temp and tomorrow's temp as being the same. 45F. I went skiing and dressed for that. Unfortunately it was like 30F.

    I looked at the details later on and noticed the high temp is different in details then in the Graph.

    looks like the picture in the graph is ok. just the temp is messed up.
  15. #695  
    hmmm... maybe it isn't specifically 1.90. I just went back to 1.80. same problem.

    maybe the feed from the weather site changed and the app is parsing it incorrectly.
  16. #696  
    the feed must have changed again. I tried adding a new city and now I am getting 0 for temps.
  17. #697  
    ok... last message was wrong. anyway.. yahoo weather isn't working with 1.80. with 1.90 it works but temp is incorrect for the current day. min/max temp for today shows tomorrows temps for every city.
  18. #698  
    I'm also getting same temps for today & tomorrow..
    iPhone 4S
    Former Treo & Storm Owner
    Cigar Lover
  19.    #699  
    Hi all,

    I see that, too.

    Will try to fix asap.

    Thanks !
    Shimon Shnitzer
    Maker of TAKEphONE, 2day, 4cast, 2dial & CallCards -
    "Take telephony into your Palm"
    Web: http://www.shsh.com/products
    Blog: http://www.shsh.com/wordpress
    eMail: contact@shsh.com
  20.    #700  
    Hi all,

    New build - 1.90 (004) - posted at www.shsh.com/beta

    - Yahoo format: seems Yahoo shows next days high & low temps in the “current conditions” area (bug ?).

    Thanks.
    Shimon Shnitzer
    Maker of TAKEphONE, 2day, 4cast, 2dial & CallCards -
    "Take telephony into your Palm"
    Web: http://www.shsh.com/products
    Blog: http://www.shsh.com/wordpress
    eMail: contact@shsh.com

Posting Permissions