Results 1 to 4 of 4
  1.    #1  
    Hi everyone.

    Quick question. I recently installed backup buddy vfs but i'm not sure if this is the problem.

    The past week, when I have hotsynced my treo650, hotsync sticks on my POP3 Email connection saying "executing disconnected actions". The problem is it sticks on this screen for 5-10 minutes with the progress bar CRAWLING up like molasses.

    Hotsync used to take under a minute now it is taking 10 minutes per sync. Can anyone help?

    Thanks?
  2. NRG
    NRG is offline
    NRG's Avatar
    Posts
    3,657 Posts
    Global Posts
    3,670 Global Posts
    #2  
    Any ideas?
  3. NRG
    NRG is offline
    NRG's Avatar
    Posts
    3,657 Posts
    Global Posts
    3,670 Global Posts
    #3  
    Quote Originally Posted by NRG
    Any ideas?
    A little a hint.

    Retry it and see if it happens again, before you ask a question on the forum.

    My prob went away on the second try.

    My thoughts are is this related to syncing 2 computers.
  4. #4  
    I'm wondering the same thing.

    I don't have BackupBuddy installed.
    I've not sync'd to another computer in months.

    But I saw the same thing, more or less, today:
    "Executing Disconnected Actions" (for Versamail) that seemed to drag on and on (though not for 10 minutes).

    Does anyone know what it is doing? I send and receive very little email on my Treo 650 (in part because stupid VersaMail gets a bogus "Error retrieving message" error after every email that it receives, which stops the retrieval, and has to be acknowledged with an "OK," so to receive 5 emails I have to do 5 "gets").

    So the only thing the hotsync should have to do for VersaMail on my Treo is to backup a VERY small amount of data to the PC. So WHAT is it DOING that takes SO long??

    -Dave
    dave at burtonsys dot com but please no spam

Posting Permissions