Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    I'm trying out Takephone(it's very nice!) and noticed that while most of my keylaunchers work, the ones that shortcut to a web address don't seem to work when I'm in takePhone. I get the message that a hotkey is detected, then "dialing" quickly flashes in the upper right, then nothing. Can I not use keylaunchers to web pages anymore? Thanks, claire
  2. #2  
    Quote Originally Posted by cbutler
    I'm trying out Takephone(it's very nice!) and noticed that while most of my keylaunchers work, the ones that shortcut to a web address don't seem to work when I'm in takePhone. I get the message that a hotkey is detected, then "dialing" quickly flashes in the upper right, then nothing. Can I not use keylaunchers to web pages anymore? Thanks, claire
    Hi,

    TAKEphONE handles those shortcuts by itself.
    You may have the wrong browser defined in TAKEphONE ("Applications" preferences page).

    Are you able to launch those web link favourites by clicking the entry in the speed-dial view of TAKEphONE ?
    Shimon Shnitzer
    Maker of TAKEphONE, 2day, 4cast, 2dial & CallCards -
    "Take telephony into your Palm"
    Web: http://www.shsh.com/products
    Blog: http://www.shsh.com/wordpress
    eMail: contact@shsh.com
  3.    #3  
    I'm not sure. I ended up deleted the speed dials and recreating them (there were only two with a problem) and now they seem to work fine. Thanks for your help. I really enjoy these programs!

    I am also trying out 4cast. I have it set to update every 3 hours. Sometimes I see a red exclamation point on the 4cast line in 2day. Is that because it's not automatically refreshing? I'm still trying out the demo, will it only refresh itself once I register it?

    Thanks, Claire
  4.    #4  
    i meant "deleting"!
  5. #5  
    Quote Originally Posted by cbutler
    I'm not sure. I ended up deleted the speed dials and recreating them (there were only two with a problem) and now they seem to work fine. Thanks for your help. I really enjoy these programs!

    I am also trying out 4cast. I have it set to update every 3 hours. Sometimes I see a red exclamation point on the 4cast line in 2day. Is that because it's not automatically refreshing? I'm still trying out the demo, will it only refresh itself once I register it?

    Thanks, Claire
    Hi,

    Great to hear its ok.

    Regarding 4cast - it may be some refresh failed (cause the device radio was off, etc.). I will try setting this to 3 hours myself, and see if I can get some more info...
    Shimon Shnitzer
    Maker of TAKEphONE, 2day, 4cast, 2dial & CallCards -
    "Take telephony into your Palm"
    Web: http://www.shsh.com/products
    Blog: http://www.shsh.com/wordpress
    eMail: contact@shsh.com
  6.    #6  
    Hmmmmm, do I have a device radio?

Posting Permissions