Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 37
  1.    #1  
    OK, is Snapper down or is Sprint's new Nextel thing screwing with me? It don't pick up email from: Fastmail, GMail, AOL, or Yahoo! Only Sprint mail. what gives? Anyone else?
    "A man who drinks only water, has something to hide to his fellow man."

    My beer blogs:

    Rev. Rhino on Flickr

    Rev. Rhino on Twitter
  2. #2  
    My Snapper/Sprint e-mail is working. Could it be the tower in your area, are you able to get on the web?
    "Everyday is a Gift, A Blessing, An Opportunity!" - GM

    Phone history: Treo 600, Treo 650, Treo Centro, Pixi, Centro again, 800w, Treo 755p, Palm Pre
  3. #3  
    Quote Originally Posted by reverendrhino
    OK, is Snapper down or is Sprint's new Nextel thing screwing with me? It don't pick up email from: Fastmail, GMail, AOL, or Yahoo! Only Sprint mail. what gives? Anyone else?
    What's your connection log say?
    V > Vx > m505 > m515 > T/T > T3 > TC > 650 > 680
    <script type="text/javascript" src="http://download.skype.com/share/skypebuttons/js/skypeCheck.js"></script>
    <a href="skype:wwgamble?call"><img src="http://mystatus.skype.com/balloon/wwgamble" style="border: none;" width="150" height="60" alt="My Skype status" /></a>
  4. #4  
    Mine is not working neither... all its says its connecting
  5. #5  
    Snapper's working fine for me...Chicago area.
  6. #6  
    RI not working yet
  7.    #7  
    Yes the web is working fine, but the rest of the emails just states: connecting...nothing happens.
    "A man who drinks only water, has something to hide to his fellow man."

    My beer blogs:

    Rev. Rhino on Flickr

    Rev. Rhino on Twitter
  8. #8  
    Did you do a Soft Reset? I find that normally clears up my problems.
    "Everyday is a Gift, A Blessing, An Opportunity!" - GM

    Phone history: Treo 600, Treo 650, Treo Centro, Pixi, Centro again, 800w, Treo 755p, Palm Pre
  9. #9  
    Soft reset done but no help... this is happening to both of my 650 on the sprintpcs network
  10. #10  
    You guys may be out of luck for now then. Sounds like a network issue.
    "Everyday is a Gift, A Blessing, An Opportunity!" - GM

    Phone history: Treo 600, Treo 650, Treo Centro, Pixi, Centro again, 800w, Treo 755p, Palm Pre
  11.    #11  
    Soft reset doesn't make a difference. It just states: connecting & nothing happens. Sprint Mail is the only one it will pick up.
    "A man who drinks only water, has something to hide to his fellow man."

    My beer blogs:

    Rev. Rhino on Flickr

    Rev. Rhino on Twitter
  12. #12  
    I just got an email from fastmail (I'm using Chatter.) Whereabouts in L.A. are you Rhino? I'm out in the SGV.
    MaxiMunK.com The Forum That Asks, "Are You Not Entertained?"

    Remember: "Anyone that thinks the Treo should just work right out of the box, shouldn't own a Treo..."
  13. #13  
    Quote Originally Posted by reverendrhino
    OK, is Snapper down or is Sprint's new Nextel thing screwing with me? It don't pick up email from: Fastmail, GMail, AOL, or Yahoo! Only Sprint mail. what gives? Anyone else?
    D@mn! You guys are having the same problem as me! I thought I was the only one having SnapperMail connection problems with my Sprint Treo 650. It just keeps hanging at the "Connecting" screen, but nothing happens. This problem for me has been going on for the past few days, or longer. Just hangs and hangs, until I have to turn off the phone and/or do a soft reset. I have even reinstalled SnapperMail a couple times, but the problem persists.

    Just this morning, I had to do a soft reset while exiting out of SnapperMail, but this time something much worse happened. All my many applications lost all account configurations, preferences, and passwords!! For example, SnapperMail, VersaMail, VolumeCare, Yahoo Messenger, DateBk5, KeyCaps, etc, all lost their account configurations/preferences and passwords wiped clean!

    Now I'm getting pissed off! I'm going to have to do a hard reset soon, and start from scratch again. Anyone else have all their configurations and passwords wiped out clean after doing a soft reset?!?

    By the way, I'm in the San Francisco area.

    -CC
  14.    #14  
    I'm in Montebello, right next to San Gabriel/Rosemead/S. El Monte.....
    "A man who drinks only water, has something to hide to his fellow man."

    My beer blogs:

    Rev. Rhino on Flickr

    Rev. Rhino on Twitter
  15. #15  
    Casey, I hope you have Backupman. It's been a major Treo stress saver for me!
    "Everyday is a Gift, A Blessing, An Opportunity!" - GM

    Phone history: Treo 600, Treo 650, Treo Centro, Pixi, Centro again, 800w, Treo 755p, Palm Pre
  16. #16  
    Quote Originally Posted by reverendrhino
    I'm in Montebello, right next to San Gabriel/Rosemead/S. El Monte.....
    Greetings from east of the 605! (Glendora) I just sent a few test emails to myself. One to gmail, and it took over five minutes for my gmail account to recieve it. (It was forwarded to fastmail and pushed to my Treo once it got there, though.) I've also sent an email to my charter.net account, (which also gets forwarded to fastmail) and haven't recieved it. It may not be a Sprint problem...seems email in general is slow.
    MaxiMunK.com The Forum That Asks, "Are You Not Entertained?"

    Remember: "Anyone that thinks the Treo should just work right out of the box, shouldn't own a Treo..."
  17.    #17  
    Insertion, cool I know exactly where ya at. Man I hope that's all it is, cause i'd hate for my mail to be backed up. Oh yeah & greetings from the West of the 605
    "A man who drinks only water, has something to hide to his fellow man."

    My beer blogs:

    Rev. Rhino on Flickr

    Rev. Rhino on Twitter
  18. #18  
    Quote Originally Posted by reverendrhino
    Insertion, cool I know exactly where ya at. Man I hope that's all it is, cause i'd hate for my mail to be backed up. Oh yeah & greetings from the West of the 605
    I've played many rounds of golf in Montebello, next to the Quiet Cannon.
    MaxiMunK.com The Forum That Asks, "Are You Not Entertained?"

    Remember: "Anyone that thinks the Treo should just work right out of the box, shouldn't own a Treo..."
  19. #19  
    My web/internet connection does not work at all...nothing. Not even my Sprint PCS account information. None of my bookmarks work either. The phone is about the only thing that still works properly at the moment.

    Anyone else having this problem with Sprint?
  20. #20  
    Quote Originally Posted by Casey Cheung
    My web/internet connection does not work at all...nothing. Not even my Sprint PCS account information. None of my bookmarks work either. The phone is about the only thing that still works properly at the moment.

    Anyone else having this problem with Sprint?
    Mine works fine. You may be having problems though, depending on your location. Read up on this thread for more info.

    http://discussion.treocentral.com/sh...ad.php?t=94558
    MaxiMunK.com The Forum That Asks, "Are You Not Entertained?"

    Remember: "Anyone that thinks the Treo should just work right out of the box, shouldn't own a Treo..."
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions