Results 1 to 9 of 9
  1. #2  
    Chatter does not reset for me.. Sounds like you have something else bad on your system if it is doing so. Most times the application blamed in the crash report is the one which had its' databases ripped out from under it, not necessarily the one that *caused* the problem.
  2. mrfizzed's Avatar
    Posts
    20 Posts
    Global Posts
    69 Global Posts
    #3  
    chatter is resetting for me many times over. i have it popping two gmails as well as an imap set up with fastmail now. when i try to sync it often resets. ANNOYING!
  3. #4  
    mrfizzed - What phone? Carrier? What other software are you using? Can you send me a log that includes a reset? (instructions in the faq at www.chatteremail.com) Resets should be quite rare.

    Marc
  4. deanfx's Avatar
    Posts
    288 Posts
    Global Posts
    413 Global Posts
    #5  
    I dont even get a reset when upgrading anymore?! I am getting worried it is too stable!
  5. #6  
    I'm not sure if this is related, but I suspect that alot of the chatteremail caused resets I've experienced lately might be related to the SD card mounting problems I've been experiencing on my treo lately.
    _________________
    aka Gfunkmagic

    Current device: Palm Pre
    Device graveyard: Palm Vx, Cassiopeia E100, LG Phenom HPC, Palm M515, Treo 300, Treo 600, Treo 650, Treo 700p, Axim X50v, Treo 800w



    Please don't PM me about my avatar. For more info go here.

    Restore your Pre to factory settings using webos doctor and follow these instructions
  6. #7  
    gfunkmagic - What sort of problems are these?

    Marc
  7. #8  
    Quote Originally Posted by mblank
    gfunkmagic - What sort of problems are these?

    Marc
    Marc, I started a thread about this issue else where:

    http://discussion.treocentral.com/sh...light=mounting

    This obviously causes problems when you have set the inbox to store to the card. I was just wondering if chattermail itself could be causing these unmounting issues or may just be reseting as a result of this...
    _________________
    aka Gfunkmagic

    Current device: Palm Pre
    Device graveyard: Palm Vx, Cassiopeia E100, LG Phenom HPC, Palm M515, Treo 300, Treo 600, Treo 650, Treo 700p, Axim X50v, Treo 800w



    Please don't PM me about my avatar. For more info go here.

    Restore your Pre to factory settings using webos doctor and follow these instructions
  8. #9  
    I'll take a look. I've been putting ALL of my mailboxes on SD card for over a month now without any problems at all. So have many others.

    Marc

Posting Permissions