Results 1 to 6 of 6
  1. DavidJ's Avatar
    Posts
    249 Posts
    Global Posts
    253 Global Posts
       #1  
    It used to be, primarily when switching out of VersaMail to another app, that there was a significant lag time. Has anyone noticed if that has been fixed in this upgrade?

    Thanks,

    David...
  2. #2  
    It did for me.
  3. jlczl's Avatar
    Posts
    905 Posts
    Global Posts
    1,936 Global Posts
    #3  
    It didn't for me.
    Palm VII-Palm Vx-Palm M125-Clie T615-Sony NZ90-Sony NX80-Toshiba E800-Sony NZ90 (again)-Treo 600-HP 6315-Treo 650-Moto MPX220-SX66-Treo 650 (again)-QTek 9100-HP6515-Cingular 8125-Moto Q (10 days)-Cingular 8125 (again)-Nokia 9300-Cingular 2125 & Nokia E62-ETen M600+-Cingular 3125-Treo 750 & Samsung Blackjack-Cingular 8525-iPhone-Moto Q9-at&t Tilt-iPhone3G-Nokia E71-HTC Diamond-Blackberry Bold-at&t Fuze-SE Xperia X1a-Treo Pro.

    Be very, very quiet. I'm gonna catch me a rhinoceros.
  4. #4  
    Quote Originally Posted by DavidJ
    It used to be, primarily when switching out of VersaMail to another app, that there was a significant lag time. Has anyone noticed if that has been fixed in this upgrade?

    Thanks,

    David...
    It didn't for me either. Damn.
  5. DavidJ's Avatar
    Posts
    249 Posts
    Global Posts
    253 Global Posts
       #5  
    Hmmm... Only 3 responses, maybe I should've made a poll. However, the results do show that 66% of you are still experiencing a problem

    David...
  6. #6  
    no diff
    CNG ATTWS Treo650

Posting Permissions