Results 1 to 9 of 9
  1.    #1  
    I tried re-installing the Lightwav are code data base.

    It's just no longer showing area codes since I did the update.

    Anyone else?
  2. jlczl's Avatar
    Posts
    905 Posts
    Global Posts
    1,936 Global Posts
    #2  
    No, but it seems "search groups" isn't working either after the Cingular update. If I enable it, I get a reset whenever I get a call from a number that is not in my address book.
    Palm VII-Palm Vx-Palm M125-Clie T615-Sony NZ90-Sony NX80-Toshiba E800-Sony NZ90 (again)-Treo 600-HP 6315-Treo 650-Moto MPX220-SX66-Treo 650 (again)-QTek 9100-HP6515-Cingular 8125-Moto Q (10 days)-Cingular 8125 (again)-Nokia 9300-Cingular 2125 & Nokia E62-ETen M600+-Cingular 3125-Treo 750 & Samsung Blackjack-Cingular 8525-iPhone-Moto Q9-at&t Tilt-iPhone3G-Nokia E71-HTC Diamond-Blackberry Bold-at&t Fuze-SE Xperia X1a-Treo Pro.

    Be very, very quiet. I'm gonna catch me a rhinoceros.
  3.    #3  
    "no"

    So area codes are working for you?
  4. jlczl's Avatar
    Posts
    905 Posts
    Global Posts
    1,936 Global Posts
    #4  
    Sorry, meant I don't have that problem. But I don't use that feature.....oops.
    Palm VII-Palm Vx-Palm M125-Clie T615-Sony NZ90-Sony NX80-Toshiba E800-Sony NZ90 (again)-Treo 600-HP 6315-Treo 650-Moto MPX220-SX66-Treo 650 (again)-QTek 9100-HP6515-Cingular 8125-Moto Q (10 days)-Cingular 8125 (again)-Nokia 9300-Cingular 2125 & Nokia E62-ETen M600+-Cingular 3125-Treo 750 & Samsung Blackjack-Cingular 8525-iPhone-Moto Q9-at&t Tilt-iPhone3G-Nokia E71-HTC Diamond-Blackberry Bold-at&t Fuze-SE Xperia X1a-Treo Pro.

    Be very, very quiet. I'm gonna catch me a rhinoceros.
  5.    #5  
    Well that would explain why you don't have the problem wouldn't it.

    How about anyone who does use the "area code" feature?
  6. jlczl's Avatar
    Posts
    905 Posts
    Global Posts
    1,936 Global Posts
    #6  
    I checked my area code option, and I do see a list of a bunch of area codes. Is that what you're missing?
    Palm VII-Palm Vx-Palm M125-Clie T615-Sony NZ90-Sony NX80-Toshiba E800-Sony NZ90 (again)-Treo 600-HP 6315-Treo 650-Moto MPX220-SX66-Treo 650 (again)-QTek 9100-HP6515-Cingular 8125-Moto Q (10 days)-Cingular 8125 (again)-Nokia 9300-Cingular 2125 & Nokia E62-ETen M600+-Cingular 3125-Treo 750 & Samsung Blackjack-Cingular 8525-iPhone-Moto Q9-at&t Tilt-iPhone3G-Nokia E71-HTC Diamond-Blackberry Bold-at&t Fuze-SE Xperia X1a-Treo Pro.

    Be very, very quiet. I'm gonna catch me a rhinoceros.
  7.    #7  
    No, as I said in my first post I even tried re-installing the database.

    They're in the area code option just not showing when a call comes in.
  8. #8  
    Quote Originally Posted by lgreenberg
    No, as I said in my first post I even tried re-installing the database.

    They're in the area code option just not showing when a call comes in.
    It's working for me. CNG ROM on CNB phone.
    Palm III > HS Visor > Treo 600 > Treo 650 > Treo 750 > Treo Pro > PrePlus GSM

    "95% of all software issues are due to USER ERROR."
  9.    #9  
    I disabled LW and then re-enabled and now it seems to be working.

Posting Permissions