Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 26 of 26
  1.    #21  
    I just set up my Tom Tom 5.

    A couple of hic-ups.....

    1. Install froze my hot-sync. I reset and it caused my saved preferences to be deleted. Good thing I backed up.

    2. Second install worked fine but gave me the 4019 error. Deleted the "exchange" folder and all was well.

    3. Synced the Mid Atlantic/New England map 168 MB. No troubles there.

    4. Tried to activate it but the ttcode.com web site was down.

    5. Successfully activated it a few hours later.

    6. Configured and paired it properly. It found my location pretty quick.

    I'll make a trip out later to test it out fully.
  2. #22  
    Anypone know how to put map on there card with out syncing?
  3. #23  
    Igreenberg,
    are you using the tomtom 5 with the 650 and parrot or are you using the gps receiver from tomtom ?
  4.    #24  
    I'm using the GPS receiver from Tom Tom.

    I ordered this exact thing.
  5. #25  
    Quote Originally Posted by cooknu2
    Anypone know how to put map on there card with out syncing?
    http://discussion.treocentral.com/sh...ad.php?t=90940
  6. #26  
    Quote Originally Posted by lgreenberg
    I just set up my Tom Tom 5.

    A couple of hic-ups.....

    1. Install froze my hot-sync. I reset and it caused my saved preferences to be deleted. Good thing I backed up.

    2. Second install worked fine but gave me the 4019 error. Deleted the "exchange" folder and all was well.

    3. Synced the Mid Atlantic/New England map 168 MB. No troubles there.

    4. Tried to activate it but the ttcode.com web site was down.

    5. Successfully activated it a few hours later.

    6. Configured and paired it properly. It found my location pretty quick.

    I'll make a trip out later to test it out fully.

    I noticed that if you use more then one SD card, you have to reactivate the software. Maybe I have to do this because I do not have any files in the 650's base memory.
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions