Results 1 to 3 of 3
  1. mszatny's Avatar
    Posts
    427 Posts
    Global Posts
    494 Global Posts
       #1  
    I've read other posts about a batter drain after the 1.12 update...perhaps due to continuous Vision activity....BUT I've had severe battery drain twice when my radio was turned OFF. After turning off the radio, I noticed the treo get very warm. I did a soft reset and it is OK for now.

    Anybody else have a similar experience?

    MS
    <img src="http://users.netropolis.net/mszatny/pics/bevo.gif" border=0>
    The Woodlands, TX

    Palm Pro > PalmIII > Visor Prism w/Omnisky>SPCS Treo300 > SPCS Treo600 >
    SPCS Treo650 > CNG Treo650 > Copper Treo680 > ATT Treo750 WM6 > iPhone 3G
  2. URPREY's Avatar
    Posts
    166 Posts
    Global Posts
    243 Global Posts
    #2  
    This happened to me on a flight yesterday. Radio off at 4:00am and not turned back on until noon. I lost 25 percent of my battery in the time...Treo was warm. I soft reset and it was fine. It's been on for 7 hours today and lost 10 percent battery.

    Definitey weird.

    iPhone 3G ..:.. Jailbroken 16GB Black
    AT&T 8925 Tilt ..:.. WM 6.1 ..:.. SIM/CID unlocked
    BlackBerry 8830 ..:.. Work phone
  3. mszatny's Avatar
    Posts
    427 Posts
    Global Posts
    494 Global Posts
       #3  
    This is exactly when it happened to me the second time yesterday. I was on an airplane. I'm in Aberdeen this week, so I have no service anyway, but I've not had anymore battery drain.

    Freaky

    MS
    <img src="http://users.netropolis.net/mszatny/pics/bevo.gif" border=0>
    The Woodlands, TX

    Palm Pro > PalmIII > Visor Prism w/Omnisky>SPCS Treo300 > SPCS Treo600 >
    SPCS Treo650 > CNG Treo650 > Copper Treo680 > ATT Treo750 WM6 > iPhone 3G

Posting Permissions