Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    I've had my Treo 650 from Verizon for about 18 days now and having an issue that I have not been able to resolve. Occassionally the Treo performs a soft reset on its own and when the phone is turned on the display shows a series of nonsense characters where it's supposed to say Verizon Wireless. The characters are usually a series of squares and various symbols like #%$&. This even happens after I've purposely performed a soft reset. Has anyone else seen this behavior in their Treo? Should I go for an exchange??

    TIA.
  2. sase's Avatar
    Posts
    7 Posts
    #2  
    Ive had it for a few days.. I'm wondering.. have you found that the signal is not as strong on the verizon treo as your old phone that you had? I got much better reception on my old phones.. definitely noticable.. did you see the same thing...

    Are there any updates for treo 650 vzw?
  3. #3  
    Since giving up on my unlocked 650 and porting over to a VZW 650, I have noticed horrible reception issues. I have missed too many calls as well as had numerous dropped calls since converting. I know it is the device since my wife & daughter's VZW phones are more stable / reliable. I can't win! The VZW device is more stable in terms of resets, etc than my 3rd unlocked 650 that is now just a paperweight. I also get the strange characters.
  4. #4  
    TVProgrammer I have had the same problem. In my case the cause of the problem (resets, etc) was always VersaMail.

    One of the POP accounts I have set up somehow became corrupt. Every time I tried to check my mail on that account my Treo 650 did a soft reset. When I deleted and recreated the account everything was fine.

    To quickly fix the scrammbled characters issue I simply turned the phone off and then turned it back on. Everything went back to normal.

    I have had my phone about 1 month now and have experienced the VersaMail problem twice so far.
  5. #5  
    I just had the same problem. I don't have Versamail installed. Tech support couldn't help, so I exchanged the phone. (I'm also on Verizon).
  6. #6  
    After perusing the board further, I found other posts addressing this issue. Apparently, no fix yet. Check out the thread titled: Verizon Treo 650 thread: Problems, things missing, & suggestions!!

    Quote:
    Originally Posted by race
    -I have noticed that in the phone mode, the words 'Verizon Wireless' are sometimes replaced with garbage characters that have no meaning. If i do a *228 it will correct itself, or occasionally if i do a soft reset. no big deal, but clearly a bug.


    This happened to me the other night... upon reading the manual, it seems that the phone is in "roam" mode. You can still make and recieve calls without a problem, it just "looks" terrible. (pg 39 of manual). Mine always have the little pyramid next to the garbage, as you say. I did not download the dun patch.

Posting Permissions