Results 1 to 5 of 5
  1.    #1  
    Avantgo hangs my synch everytime. Used to work, but now it doesn't -- much like other programs on the treo. I tried deleting the program from the handheld, but it still tries to synch and then crashes the synch. What can I do to get my treo synching again? I can live without Avantgo, no problem.

    Thanks in advance to anyone with a suggestion.
  2. #2  
    Quote Originally Posted by ltrs
    I tried deleting the program from the handheld
    IIRC, you can't just delete the app from the 650... you need to uninstall it from the PC using Add or Remove Programs.
    .
    .....
    MarkEagle
    .....<a href="http://discussion.treocentral.com/tcforum/index.php?s=">TreoCentral</a> | <a href="http://discussion.visorcentral.com/vcforum/index.php?s=">VisorCentral</a> Forum Moderator - Forum Guidelines
    .....Sprint PCS Treo 650
    .....God bless America, my home sweet home...
  3.    #3  
    What does this have to do with "communications" problems? I have had Treos for years, and it has never been a problem to run Avantgo on them before. This is a problem with the 650, specifically.

    Slow day -- nothing for a moderator to "synch" their teeth into, so you micromanage my post?
  4. #4  
    Quote Originally Posted by ltrs
    so you micromanage my post?
    You asked how to get your synch to work again and I tried to help. Sorry if you're having a bad day...
    .
    .....
    MarkEagle
    .....<a href="http://discussion.treocentral.com/tcforum/index.php?s=">TreoCentral</a> | <a href="http://discussion.visorcentral.com/vcforum/index.php?s=">VisorCentral</a> Forum Moderator - Forum Guidelines
    .....Sprint PCS Treo 650
    .....God bless America, my home sweet home...
  5. #5  
    Ummmm, for what it's worth, your post was very helpful to me, MarkEagle. Thank you.

    Tibs.

Posting Permissions