Results 1 to 9 of 9
  1.    #1  
    All my folders and my account information are suddenly gone, and Chatter is telling me my trial is ending in six days, though I'm using a registered copy. The only folders I can see are Outbox, Drafts, and TreoSent. I haven't done anything unusual to bring this about, to my knowledge.

    This has happened a couple of times before, but on much earlier versions. I thought this bug was squished a long time ago. I'm running 1.05.1[81:28] on a VZW 650.

    Do I need to remove files and re-install Chatter, or can I just add my account information back in?

    This is a real drawback to one of my favorite apps. I know nothing is really lost, thanks to the magic of IMAP, but it takes a long time to set up my whole account structure yet again.

    I'm morally opposed to smileys, but in this case I'm going to make an exceptoin.
  2. #2  
    People have seen this in 1.0.5.1, though sporadically. The good news is that the beta's (and the upcomnig 1.0.6) don't EVER have this issue. What I would do at this point is to remove Chatter entirely with the launcher (following a warm reset), load the beta, and rebuild.

    Marc

    p.s. Sorry about the problem. I know it's no consolation, but the problem was a bug in the OS that I ran into, and that's worked around in the newer beta's.
  3.    #3  
    On the contrary, it IS a consolation to work with a developer who responds to problems in just over an hour, even on a Sunday afternoon. Thanks, Marc.
  4. puyi's Avatar
    Posts
    296 Posts
    Global Posts
    297 Global Posts
    #4  
    Marc,

    Did you get a chance to create a mailbox template to expedite mailbox re-re-creation?

    Please say YES!
    Last edited by puyi; 06/05/2005 at 08:34 PM. Reason: posting from blazer at 80 mph
  5. #5  
    Marc,

    I decided to give Chatter another spin on my free weekend (Verizon/MOU), and Chatter would not pick up the folders from the server. Constant login/connect. Is this the same bug, or is something else going on?
  6. #6  
    PabloTX: I'd have to see a log; I have no idea what you're seeing.

    puyi: I've never seen mailbox loss going to 1.0.6; lost preferences, yes.

    Marc
  7. puyi's Avatar
    Posts
    296 Posts
    Global Posts
    297 Global Posts
    #7  
    Marc, thanks for the reply. Though in jest, I was referring to the mailbox template because I thought mailboxes needed to be created anew moving from 1.0.5.x to 1.0.6. Do I have this wrong? If I do, I'll install the latest and greatest right away.

    Quote Originally Posted by mblank
    puyi: I've never seen mailbox loss going to 1.0.6; lost preferences, yes.

    Marc
  8. #8  
    No new mailbox creation.

    Marc
  9. puyi's Avatar
    Posts
    296 Posts
    Global Posts
    297 Global Posts
    #9  
    Marc,

    I just loaded 1.0.6rc8 and lo and behold a "migrating settings" box popped up.

    Thanks again for seamless work.

    Quote Originally Posted by mblank
    No new mailbox creation.

    Marc

Posting Permissions