Results 1 to 8 of 8
  1.    #1  
    For some reason my 650 rings after I hang up. I use Ringo Pro, it just started to happen a few days ago. Has anyone else had this problem? Whats the fix?
  2. #2  
    yes mine does that also. it did not do it at first but now it will play back part of the ringtone song for a second or two after hanging up. no biggie for me though so i just let it go.
  3. #3  
    This has been talked about in a few threads already. But no difinitive reasons. I've thought it to be a pTunes problem, since I've had it happen with Lightwav as well.
    MaxiMunK.com The Forum That Asks, "Are You Not Entertained?"

    Remember: "Anyone that thinks the Treo should just work right out of the box, shouldn't own a Treo..."
  4. #4  
    Had the same problem with pTunes. I did a hard reset (for another issues} and it fixed the problem.
  5. #5  
    I use to think it was Ptunes.
    Then i moved Ptunes my SD card because Ringo does not require it.

    If i hang up before the person who called me, then I hear a quick burst of the ringtone.
    If the caller hangs up first I dont hear it.

    Obviously... I have no clue what is causing it.
    Glad I could help.
  6. #6  
    Hey guys the problem is your Ringo Pro 3.9 version just download this
    Attached Files Attached Files
  7. #7  
    I am using 4.32.
    Still does it.
  8. #8  
    It is starting to look like the common denominator is the TREO.
    It does it with lightwav, ringo, and mring.

    Which again just means, I have no idea what is causing it!

Posting Permissions