Results 1 to 9 of 9
  1.    #1  
    For those that remember Ryan's great work!! When nobody else could make it happen on the 600 along came Ryan with Sound and Video. Toysoft coincidentally followed within days of each app.

    http://www.infinityball.com/



    Ryan...if you're out there let us know how you're doing.
  2.    #2  
    on testing I get frequent resets. how about everyone else?
  3. #3  
    Yes, me too. Re-sets everytime I exit the app. I had to delete it, I guess i'll have to wait some more...
    "A man who drinks only water, has something to hide to his fellow man."

    My beer blogs:

    Rev. Rhino on Flickr

    Rev. Rhino on Twitter
  4. #4  
    the original soundrec 1.04 has been working great for me on my 650 for a while - haven't tried the upgrade yet - sounds like i'll wait...
  5. #5  
    SoundRec 1.07d came out a couple days ago. All the crashing problems I encountered on my Treo 650 seem to have been fixed.
  6. #6  
    Does it run from the SD card?
    --
    Aloke
    Cingular GSM
    Software:Treo650-1.17-CNG
    Firmware:01.51 Hardware:A
  7. meir602's Avatar
    Posts
    249 Posts
    Global Posts
    277 Global Posts
    #7  
    Quote Originally Posted by stickb0y
    SoundRec 1.07d came out a couple days ago. All the crashing problems I encountered on my Treo 650 seem to have been fixed.
    Thanx for the update.
    It seems to be working for me as well.

    and, yes, it works fine with the SD card.
  8. dwman's Avatar
    Posts
    896 Posts
    Global Posts
    907 Global Posts
    #8  
    Maybe it's me, but I can't seem to move to the "play" or "record" buttons using the 5-way.
  9. #9  
    Yeah, 5-way nav support seems to be broken on both the Treo 600 and the 650.

Posting Permissions