Results 1 to 4 of 4
  1.    #1  
    Hi guys,

    after working with the Treo for a month now and never having any problems that could be HW-related, it now shows the red led when connected to a power cable, BUT DOES NOT CHARGE IT!!!!

    Ohhh, I just did a Soft reset and now it does charge via the USB cable. Lets see if it charges via the power cable again as well!

    Did anybody have that before?
    Business Case for the Treo 650?
    - Cam-Phone, PDA, MP3 player, GPS navigation, Remote Control for my Home Entertainment (TVedia), VoIP-Phone, USB Stick
  2.    #2  
    It happened again! This morning my Treos Battery was down from 99% the evening before to 50% without me using any app. Then first it did not charge again.

    After a softreset it did. Did anybody else have that?
    Business Case for the Treo 650?
    - Cam-Phone, PDA, MP3 player, GPS navigation, Remote Control for my Home Entertainment (TVedia), VoIP-Phone, USB Stick
  3. #3  
    Quote Originally Posted by hugo
    It happened again! This morning my Treos Battery was down from 99% the evening before to 50% without me using any app. Then first it did not charge again.

    After a softreset it did. Did anybody else have that?
    Check your connector! There have been complaints about it.
    ELR
    >> Drop by! <<

    Avatar courtesy of ButtUglyJeff!
  4. raziel's Avatar
    Posts
    180 Posts
    Global Posts
    451 Global Posts
    #4  
    Try a different charger. If now, just have palm replace it completely. It's still under warranty.
    Palm III -> Sony Clie 73V + Sony Ericsson 610 -> Sony Ericcson P900 -> Nokia 6600 + IPAQ 4150 -> Treo 650 -> BenQ P50 -> Motorola Q -> Treo 755p -> HTC Titan (Sprint Mogul)

Posting Permissions