Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 61 to 70 of 70
  1.    #61  
    Anyone have any news on a fix for the problem with the tone replaying upon hanging up the call (through Ptunes) yet? For a while I was getting responses from Ringo developers but they have gone silent for a while now and no fix
    Well, it isn't perfect and it makes me crazy, but I still do love my Treo!
    Sprint Treo 650 CDMA
  2. #62  
    Same here. Until then I have uninstalled Ringo Pro.
  3. #63  
    Hmmm....no problems anymore with Ringo 4.35 and pTunes 3.09.

    (so far at least)
    MaxiMunK.com The Forum That Asks, "Are You Not Entertained?"

    Remember: "Anyone that thinks the Treo should just work right out of the box, shouldn't own a Treo..."
  4. #64  
    I have 4.35 and 3.09 and still have the problem.
  5.    #65  
    Quote Originally Posted by Insertion
    Hmmm....no problems anymore with Ringo 4.35 and pTunes 3.09.

    (so far at least)

    Are you using MP3s and such as ringtones? I have Ringo 4.37 and PTunes Deluxe 3.0.9 and still the same issues.
    Well, it isn't perfect and it makes me crazy, but I still do love my Treo!
    Sprint Treo 650 CDMA
  6. #66  
    Quote Originally Posted by TheTreoGuy
    Are you using MP3s and such as ringtones? I have Ringo 4.37 and PTunes Deluxe 3.0.9 and still the same issues.
    Yes, various ringtones for different people. Probably twenty different mp3's in all. Full songs too, none have been cut down.
    MaxiMunK.com The Forum That Asks, "Are You Not Entertained?"

    Remember: "Anyone that thinks the Treo should just work right out of the box, shouldn't own a Treo..."
  7. #67  
    I'm not using PTunes at all and am having the same issues.
  8. #68  
    James. Did you ever install Ptunes? It is hard as if the number is not in my contacts database the mp3 keeps playing until I select weather or not I want to keep the number.
  9. #69  
    Ok, well I just did a hard reset. Started from scratch. I installed Ringo Pro and no ptunes or dio (though I did install TCPMP) and I get the same problem. So this is definately not a Pocket tunes thing.

    I should note that was with the original 4.30 I have just downloaded the newest version on the web page (4.38) and we will see.
    Last edited by wareynolds; 05/04/2005 at 02:23 PM.
  10. #70  
    How come their site still says v4.34?
    Pre3 (AT&T meta-doctored to ROW) webOS 2.2.4 build 3175
    TouchPad WiFi (32GB) - webOS 3.0.5 build 86
    App Catalog (US) - Vodafone (India)

    Treo 180 > 270 > 600 > 650 > 680 > Pre+ > Pre2 > Pre+ > Pre3 & tPad
Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Posting Permissions