Results 1 to 5 of 5
  1. fastewa's Avatar
    Posts
    3 Posts
    Global Posts
    11 Global Posts
       #1  
    OK guys, I am a 650 Newb and I have searched for this answer on multiple forums and apologize if this is a common question and I missed it, but why would it be that when I sync my contacts from Outlook it all seems to go fine and no errors, but lots of the contacts just dont end up on the phone. I have tried all the custom settings I can think of and just cant see any rhyme or reason for the contacts that dont show up, there seems to be nothing in common such as category. Have hard reset multiple times and forced desktop to overwrite handheld etc, same thing I have about 1000 contacts in outlook and it seems only about half are coming over. Any ideas from you pros? Thanks
  2. #2  
    Are they all in the same folder in Outlook, or are you using sub-folders as well? The default Outlook conduit only syncs with one folder as specified in the conduit settings.
    .
    .....
    MarkEagle
    .....<a href="http://discussion.treocentral.com/tcforum/index.php?s=">TreoCentral</a> | <a href="http://discussion.visorcentral.com/vcforum/index.php?s=">VisorCentral</a> Forum Moderator - Forum Guidelines
    .....Sprint PCS Treo 650
    .....God bless America, my home sweet home...
  3. #3  
    I'm also a heavy Outlook user for calendars and contacts. Check out a program called Beyond Contacts. I can't imaging using the Treo/Outlook combination without it.

    http://www.dataviz.com/products/beyo...cts/index.html
  4. fastewa's Avatar
    Posts
    3 Posts
    Global Posts
    11 Global Posts
       #4  
    No subfolders - weird
  5. fastewa's Avatar
    Posts
    3 Posts
    Global Posts
    11 Global Posts
       #5  
    Redhat - great tip. It syncs perfectly and I like the app. Thanks

Posting Permissions