Results 1 to 3 of 3
  1. delao13's Avatar
    Posts
    313 Posts
    Global Posts
    341 Global Posts
       #1  
    I searched but see no postings about this issue. I finally got my cradle from Buy.com today. Hooked it up. Saw the Find New Hardware screen come up, and then failed to find USB driver. Figured it wouldn't matter since the Treo syncs perfectly fine with the cable, but I was wrong. Treo won't sync using the cradle, but it charges fine. Syncs perfectly using the cable. I tried "reparing" the Palm Desktop installation in the hopes it would fix any driver issues -- didn't work. Any ideas?
  2. #2  
    got mine today. I have a extra battery and everything is charging fine. synced on first try. no drivers to install here, I have a Mac
    <body bgcolor="#ffffff">
    <p><font size="-2" color="#4684ff" face="Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular"><b>imageone</b></font><font size="-2" face="Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular"> &#x2022; current - <b>PowerBook G4 - Mac OS X - white iPod video 60GB - Treo 650 - 700p (Sprint)<br>
    </b></font><font size="-2" face="Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular">retired - Visor Deluxe - Visor Prism - Kyocera 6035 - Treo 300 - Treo 600 - Blackberry 7250</font></p>
    </body>
  3. #3  
    You should try cleaning the contacts and make sure they're all intact.
    .
    .....
    MarkEagle
    .....<a href="http://discussion.treocentral.com/tcforum/index.php?s=">TreoCentral</a> | <a href="http://discussion.visorcentral.com/vcforum/index.php?s=">VisorCentral</a> Forum Moderator - Forum Guidelines
    .....Sprint PCS Treo 650
    .....God bless America, my home sweet home...

Posting Permissions