Results 1 to 7 of 7
  1. BigTex's Avatar
    Posts
    320 Posts
    Global Posts
    390 Global Posts
       #1  
    I just noticed that in the 2nd day of using my phone I am now getting a greenline across the photos I take. I have loaded zLauncher, Agendus, FileZ and a couple of skins for zL.

    Any ideas?
    Waiting for Palm Pre on AT&T then can replace my iPhone. Needs Doc To Go and Flash

    Mutley - Passed 4-18-06. A better friend one could not ask for!
  2. #2  
    Quote Originally Posted by BigTex
    I just noticed that in the 2nd day of using my phone I am now getting a greenline across the photos I take. I have loaded zLauncher, Agendus, FileZ and a couple of skins for zL.

    Any ideas?
    Had this too. I also had a bad "g" key. Returned phone. New one does not have this problem. Sometimes a reset will get rid of the green line. Mine was only happening at 640 x 480 resolution. There was a thread on here that hinted it was lighting conditions but that wasn't true. The camera on your phone is defective. Return it.
    ELR
    >> Drop by! <<

    Avatar courtesy of ButtUglyJeff!
  3. #3  
    Yeah I got a black line in a v shape approximately 3 pixels wide. and maybe 20 pixels in total legnth
    When the dark clouds gather on the horizon, when thunder and lightning fills the sky, When fate is but a glint in the eye of a fallen Rattler, And hopes are lost friends, When the sinew of the chest grows weary from those hard-charging linebackers, And the muscles in the legs grow tired from those hard-charging running backs ... You must remember that the Rattlers will... Strike, Strike, and Strike again.
  4. #4  
    I thought I was having an issue til someone pointed out that the tip of my finger was getting in the way of the lens.

    The only green I get is in the upper right corner wherre it puts the datestamp.
  5. #5  
    I have had no problems for the longest time with regard to pictures. The other day I did have a black line running across one phote, vertically. I was transferring to and from a card so I can't guarantee it wasn't corrupted in transit...
  6. njchris's Avatar
    Posts
    459 Posts
    Global Posts
    475 Global Posts
    #6  
    I have this once in a while. It is rare, but it happens. I would either run another app or reset and then go back and it's ok. But since it happens rarely, I don't see how I could bring it back for a replacement if I can't show them what's happening.
  7. BigTex's Avatar
    Posts
    320 Posts
    Global Posts
    390 Global Posts
       #7  
    The green line went away....no reset just gone. Maybe had some EMI from some CE stuff in my office.
    Waiting for Palm Pre on AT&T then can replace my iPhone. Needs Doc To Go and Flash

    Mutley - Passed 4-18-06. A better friend one could not ask for!

Posting Permissions