Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    Is anyone having a problem with there SD card? I have the freebie from P 1. For some reason every once in a while I hear my phone make a noise (when you insert and remove the card on the phone) I thought it was my phone going into and out of service but it wasn't.

    Then the other day my phone wouldn't make that same noise when I inserted my card or if I took it out. I put it in to see if it was working. I went to the scroll down menu to see if it was recognizing the card, low and behold it didn't show the card was in the phone.

    I did a soft reset and bam it worked again...

    Is anyone else noticing this problem?
  2. #2  
    Not with my 650 but my T|C did it all the time (once or twice a week). Soft reset always seemed to "fix" it.
  3.    #3  
    Mine is doing it at least once a day... Man im returning this piece of crap!
  4. #4  
    Quote Originally Posted by michael82574
    Man im returning this piece of...
    Treo or SD card?
    .
    .....
    MarkEagle
    .....<a href="http://discussion.treocentral.com/tcforum/index.php?s=">TreoCentral</a> | <a href="http://discussion.visorcentral.com/vcforum/index.php?s=">VisorCentral</a> Forum Moderator - Forum Guidelines
    .....Sprint PCS Treo 650
    .....God bless America, my home sweet home...
  5.    #5  
    the treo.... I'm sick of this crappy phone. I got it free from telesales in Dec so the 14 days is over but since they had a xmas return policy i have till the 15th of Jan so imma go exchange it.
  6.    #6  
    the treo.... I'm sick of this crappy phone. I got it free from telesales in Dec so the 14 days is over but since they had a xmas return policy i have till the 15th of Jan so imma go exchange it.

    I have a few programs for it like KBlights and kalemsoft's 3 Ems nothing else really other than free apps from handigo. So i hope i dont have a problem changing the reg codes.

Posting Permissions