Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    I've just set up versamail to access my exchange 2003 server at work. I'm syncing ok, but when I try to send a message, I get and error "There was a problem syncing messages. Please select the sync button and try again (0006)." The email message ends up in my outbox with the little error icon with it. Despite this, the messages actually do make it out, but the error message is pretty annoying. Anyone know how to fix this?
    Thanks!
  2. #2  
    There are two Treo 650 users in my office & we are both having the same problem. We didn't when we first started using our Treos. We use Exchange 2003 & ISA Server 2000 (about to purchase ISA 2004).
    Has anyone found out why this is happening?

    Thanks!
    Alison
  3. #3  
    An update to my previous post. . .

    DataViz thinks it might have something to do with Documents to go:

    http://support.dataviz.com/support.srch?docid=13570
  4. msxtreo25's Avatar
    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    8 Global Posts
    #4  
    has any one found a fix for this yet? I have several users that experience the same error, only when sending mail. Any help would be appriciated. thanks
  5. #5  
    I would love to know if anyone has resolved this error since I am experiencing the same thing as Iomli
  6. msxtreo25's Avatar
    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    8 Global Posts
    #6  
    Versamail 3.1 corrects this error, the firmware can be downloaded from http://www.palm.com/us/support/ Download the updater.
    Verizon users have to hunt a little to find the updater, not sure where it is but I found it by digging around on this site

Posting Permissions