Results 1 to 5 of 5
  1.    #1  
    For the past two days, I've been getting the following errors when trying to hot sync my T650:
    Outlook Calendar
    OLERR:03-005E (0x90770057)
    OLERR:03-0005
    OLERR:0D-0016
    OLERR:0D-000E
    OLERR:0D-0004
    OLERR:0D-0001
    - Recovery Sync
    Outlook Calendar synchronization failed

    OLERR:15-0002
    OLERR:06-0001
    Outlook Contacts
    - Fast Sync
    OK Outlook Contacts
    Outlook Tasks
    - Fast Sync
    OK Outlook Tasks
    -- Backing up MMIDCache1 to C:\Program Files\Palm\hourit\Backup\MMIDCache1.PDB
    -- Backing up SplashIDDB2-SpId to C:\Program Files\Palm\hourit\Backup\SplashIDDB2-SpId.PDB
    -- Backing up psysLaunchDB to C:\Program Files\Palm\hourit\Backup\psysLaunchDB.PDB
    -- Backing up Saved Preferences to C:\Program Files\Palm\hourit\Backup\Saved_Preferences.PRC
    OK Backup

    HotSync operation completed on 12/13/04 11:42:43

    --------------------------------------------------------------------------------




    --------------------------------------------------------------------------------
    HotSync operation started for houritsu on 12/13/04 11:00:43

    OK Quick Install
    OK SplashID
    OK SplashPhoto
    OK Adobe Reader
    Outlook Notes
    - Fast Sync
    OK Outlook Notes
    OK Media
    Outlook Calendar
    OLERR:03-0023
    OLERR:0D-000E
    OLERR:0D-0004
    OLERR:0D-0001
    - Recovery Sync
    Outlook Calendar synchronization failed

    OLERR:15-0002
    OLERR:06-0001
    Outlook Contacts
    The conduits were unable to attach to Outlook, possibly because the logon was canceled or otherwise failed. Synchronization failed.
    OLERR:0C-000F (0x0)
    OLERR:0D-0003
    OLERR:0D-0001
    - Not Synchronized
    OK Outlook Contacts with 1 message(s)

    Outlook Tasks
    OLERR:0C-000F (0x0)
    OLERR:0D-0003
    OLERR:0D-0001
    - Not Synchronized
    OK Outlook Tasks

    I use Agendus 9.0 on my Palm, if it's even relevant, but I don't know what's wrong. Anyone out there with any ideas?
  2. #2  
    See my reply here.

    FYI, there's no need to post the same message in multiple forums.
    .
    .....
    MarkEagle
    .....<a href="http://discussion.treocentral.com/tcforum/index.php?s=">TreoCentral</a> | <a href="http://discussion.visorcentral.com/vcforum/index.php?s=">VisorCentral</a> Forum Moderator - Forum Guidelines
    .....Sprint PCS Treo 650
    .....God bless America, my home sweet home...
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by MarkEagle
    See my reply here.

    FYI, there's no need to post the same message in multiple forums.
    Thanks for the FYI. While I generally don't post the same message in multiple forums, at first I thought it was strictly a bluetooth problem, so I posted it there, and then realized it was a general software issue when I had the same problem syncing with a cable. Thus, I wanted to post it it the proper place.
  4. #4  
    I am getting the same errors too. I can not get my Outlook contacts to synch at all. Even AFTER I had updated my conduits and rebooted the computer. I am trying to load them for the first time on my T650 without any success...
  5. #5  
    Both problems look like it has to do with access to the users mailbox. OL has some quirks and one workaround that may work is to open a command prompt to the folder that contains Outlook.exe and type:

    Outlook.exe /resetfolders

    Not a guaranteed fix, but it might do it....

Posting Permissions