Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    When gmail added the forwarding feature recently, I forwarded my gmail to my ISP account and was able to pull my emails to my Treo.

    All of a sudden, the forwarding stopped. When I look at the forwarding setup in gmail, it says there is a problem with my email address. However, I can send email to this 'problem' account from my work and it works fine.

    I've tried to disable the forwarding and then re-enabling thinking that maybe resetting it would fix the problem.

    I was going to report it to gmail but I first wanted to see if anyone else is experiencing this problem.

    Thanks.
  2. #2  
  3. srparr's Avatar
    Posts
    47 Posts
    Global Posts
    64 Global Posts
    #3  
    Just shot a test message to my gmail account ... it was forwarded properly to my Sprint version Treo 600.
    Faire sans dire
    "To do without speaking"
    (DEEDS NOT WORDS)
  4.    #4  
    Quote Originally Posted by Tazzo
    thanks Tazzo. I checked there yesterday but didn't see anyone w\ the same problem. maybe i post the question over there.
  5.    #5  
    Quote Originally Posted by srparr
    Just shot a test message to my gmail account ... it was forwarded properly to my Sprint version Treo 600.
    Thanks for checking srparr. Looks like it may be isolated to my setup.
  6. #6  
    I am having problems with Tmobile and this feature, Seems I am getting bounce backs stating PERM_FAILURE: SMTP Error (state 13): 550 Message refused. I wonder if Tmo is rejecting all mail from @gmail.com?

Posting Permissions