Results 1 to 4 of 4
  1. cabo's Avatar
    Posts
    5 Posts
       #1  
    I cant seem to get long hyperlinks transfered to my treo. I email them to myself and they get messed up. Only half the link is there and the remaining is text. I try to fix it and it fails. I have also tried to sync a txt and a doc with the link but the browser wont let me paste it in the go to box.

    Any one else have these problem or a suggestion on what to do?

    Below is the link I am tring to get on my treo.

    http://radblast.wunderground.com/cgi...=-90&transy=78
  2. #2  
    try pasting the link in a calendar or task item. i did that for the same wunderground link and it worked fine.
  3. #3  
    Quote Originally Posted by cabo
    I cant seem to get long hyperlinks transfered to my treo. I email them to myself and they get messed up. Only half the link is there and the remaining is text. I try to fix it and it fails. I have also tried to sync a txt and a doc with the link but the browser wont let me paste it in the go to box.

    Any one else have these problem or a suggestion on what to do?

    Below is the link I am tring to get on my treo.

    http://radblast.wunderground.com/cgi...=-90&transy=78
    Before you e-mail them to yourself, just use this:

    http://tinyurl.com/
  4. cabo's Avatar
    Posts
    5 Posts
       #4  
    Quote Originally Posted by paulsjmail
    Before you e-mail them to yourself, just use this:

    http://tinyurl.com/
    That works great! thanx

Posting Permissions