Results 1 to 5 of 5
  1.    #1  
    I am unable to get my contacts to sysnc, all is set up correctly on my desktop, and the conduit goes through its paces but, does it real fast and notthing gets loaded I have only one contact in there and I loaded it right on the T600

    anyone....anyone...Ferris......

    thanks
    It's Simple really..........
    ...............Forgive
  2. #2  
    check you desktop customization to ensure the default is not PC overwrites handheld
  3.    #3  
    everything is set up to syncronize file, so I believe this is correct......all the contacts are still there in my outlook, but they dont seem to be recognizing each other (outlook and thre Treo)
    It's Simple really..........
    ...............Forgive
  4.    #4  
    ist now telling me in the log that it has failed opening Outlook...but outlook is already open.
    see below

    -- Outlook Calendar 3.1.5.6 (OEM)

    ERROR: 00008001
    Unable to communicate with Outlook's OLE Automation interface.

    760: PMirror

    Outlook Calendar synchronization failed
    -- Outlook Contacts 3.1.5.6 (OEM)

    ERROR: 00008001
    Failed opening Outlook interface.

    475: PMirror

    Outlook Contacts synchronization failed
    -- Outlook Tasks 3.1.5.6 (OEM)

    ERROR: 00008001
    Failed opening Outlook interface.

    475: PMirror

    Outlook Tasks synchronization failed
    -- Outlook Notes 3.1.5.6 (OEM)

    ERROR: 00008001
    Failed opening Outlook interface.

    475: PMirror
    It's Simple really..........
    ...............Forgive
  5. #5  
    Problem seems to be Outlook.

    Have you been able to synch before?

    If so, try restarting your PC. Maybe Outlook did not close correctly or something.

    If not, make sure your PIM selection during installation was done correctly.

    btw, I'm guessing. hth

Posting Permissions