Results 1 to 7 of 7
  1.    #1  
    Cannot connect to network for data services.
    WHen you look under prefs and select network, it is totally blank. Worked perfectly yesterday. How to fix?

    I love my treo 600, but it has been problematic of late.
  2. #2  
    Which provider?
  3. #3  
    Call your tech support folks - they should be able to either fix it remotely or walk you through how to reset the settings (at least it's worked that way when i've done it with SPCS).
  4. #4  
    My screen went totally blank several times today. Waited about 5 minutes, and an error message came up saying the network had an error - had a redial button on the screen - said wait a few minutes and redail. Didn't work the first few times...kept going blank,,,but FINALLY worked and went back to the good 'ol dialpad screen. Whew
    Hitting 'Em Hard, Long and Straight
  5. #5  
    Ooops - Cingular Houston
    Hitting 'Em Hard, Long and Straight
  6. #6  
    did you upgrade ur firmware to the latest version?
    if so, i heard it will remove the network preference options from the phone.
  7. gacajun's Avatar
    Posts
    204 Posts
    Global Posts
    207 Global Posts
    #7  
    Quote Originally Posted by superfire
    did you upgrade ur firmware to the latest version?
    if so, i heard it will remove the network preference options from the phone.
    I have Cingular and I had that same problem after I updated the firmware to the latest version....the Network Prefs option would, as my young son would say, "diskappeared."

Posting Permissions