Results 1 to 13 of 13
  1.    #1  
    I have not been able to connect to AOL using the palm client all day. It goes through login normally and then just says "failed to establish services."

    anyone else having this problem?
  2. #2  
    I have AOL in my T600 and I am able to connect. I don't have any problem.
  3.    #3  
    Are you using Sprint?
  4. #4  
    No, I use TMobile.
  5.    #5  
    Anyone using Sprint who can confirm whether it is or isn't working for them?
  6. #6  
    Sprint and AOL 3.1 user here. Works fine for me. No connection problems.
  7. #7  
    Sprint, AOL 3.2 working fine in Houston area (today)
    "Arguing with a police officer is like mud wrestling a pig.
    Eventually you realize that the pig likes it."
  8.    #8  
    Chief,

    Any difference between 3.2 and 3.1?
  9. #9  
    The first version I purchased was 3.2 and I never used 3.1 so I dont know if there are any differences or not. Sorry!
    "Arguing with a police officer is like mud wrestling a pig.
    Eventually you realize that the pig likes it."
  10. #10  
    P.S. The 5-way nav button in 3.2 is still not working! Stylus or fingers is the only way to select the features from the screen.... seems it is time for 3.3 or 3.5 version considering we are all spoiled with the 5-way!
    "Arguing with a police officer is like mud wrestling a pig.
    Eventually you realize that the pig likes it."
  11. #11  
    Im not able to connect...i've tried repeated to access AOL but each and every time i get a TIMEOUT (0x1212)

    What does this mean what should i do to fix?...please help
  12. #12  
    T-Mobile and AOL 3.2 on my Treo600
    I am not able to connect down here in Miami. I get the message "failed to establish services."
    Anyone have a solution?
  13.    #13  
    Mine seems to be working again, but I am still iffy about it. And AOL refuses to offer any support. Just great.

Posting Permissions