Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    I have recently purchased a Treo 600 on the Orange Netwrok (UK). It had two faults so I sent it back for a replacement. The first fault was poor audio quality and the 2nd was that the PDA would reset itself if I visited a particular website.

    I now have a new unit and the PDA still resets when I visit the same website. It's our work site, so it would be useful if I could view it. Does it reset your T600 if you view it. If as many people could try the URL and let me know what happens. The address is;

    http://www.rother.gov.uk
    Toby
  2. #2  
    It crashes my INT109 on T-Mobile.

    Bill S
  3. #3  
    This website is crashing my T600 too.

    I try to connect this address with the Treo600 simulator under windows xp and this is the same problem : the simulator crashes...

    Don't go to this website !!!!
  4. #4  
    Interesting..

    It starts to receive stuff and then bam.. reset.

    I guess I'd try copying all of the contents of the web paqe to a new location and start testing.. If the new/cloned location
    crashed the 600 then I'd try slicing the new website down until by
    a process of elimination you might find the culprit?

    I'd be curious if someone figures this one out.
  5. #5  
    Originally posted by tobyfield
    I have recently purchased a Treo 600 on the Orange Netwrok (UK). It had two faults so I sent it back for a replacement. The first fault was poor audio quality and the 2nd was that the PDA would reset itself if I visited a particular website.

    I now have a new unit and the PDA still resets when I visit the same website. It's our work site, so it would be useful if I could view it. Does it reset your T600 if you view it. If as many people could try the URL and let me know what happens. The address is;

    http://www.rother.gov.uk
    After I reviewing your website (via IE), I thinking that maybe 2 thing that cause a problem.

    1. The tag <html> use as ... <html lang="ENG">. I never use it like that before. Let's try to change it to plain <html> because you set the encoding as iso-8859-1 already.

    2. The javascipt. I don't know that the javascript on that site has a conflict with the treo or not.

    I'll try to look thru it and see ...
  6. #6  
    For what it is worth, the following website does exactly the same thing. The two sites must have something in common.

    https://wellsfargo.com

    Starts to load, then resets. Have cleared the cache, but still crashes.

    Maybe being able to compare the sites might help?
    RJuhl

Posting Permissions