Page 17 of 24 FirstFirst ... 71213141516171819202122 ... LastLast
Results 321 to 340 of 461
  1. Bdraper's Avatar
    Posts
    74 Posts
    Global Posts
    75 Global Posts
    #321  
    Sprint PCS
    100K file
    57 kbit/sec
    2.514s latency
    15.993s d/l time.
    Coral Springs, FL
  2. #322  
    Firmware:
    3.05 / Treo600-1.12-ROW
    AT&T Wireless, 4 bars
    Alviso, CA 95051 (at Work)

    DSL Reports Speed Test
    100K File
    37 kbps
    1.86 latency
    23.12 d/l time.

    Bandwidth Place:
    42.2 kbps

    iZaino.com (50 K)
    45.2 kbps

    x5Wireless (1000 kB File)
    39 kbps

    *On Cingular (Roaming) I get almost identical download speeds on all of the above
  3. #323  
    Sprint PCS
    100K file
    28 kbit/sec
    3.059ss latency
    30.442s d/l time.
    Williston, VT
  4. #324  
    Sprint CDMA - Treo 300
    San Diego, CA
    Time tested - 6:45pm

    100k test with Blazer
    142 kbit/sec
    0.173s latency
    5.793s d/l time
    3 bars

    It seems that either San Diego has better coverage or the Treo 300 seems faster. This was the average speed. I got upto 186kbits/sec.
  5. #325  
    T600/SW:1.12ROW/FW:03.05
    /TMo/Boston
    TMo free GPRS

    100kb file

    first test:
    39kbps
    2.104s latency
    22.502 d/l time

    second test:
    38kbps
    2.075 latency
    22.956 d/l time

    not too bad for a free service, eh ?
    Did you use Profeo today ?
  6. #326  
    Ran the speed check several times on 100K:

    106
    50
    86
    164
    102

    Not bad!!
  7. #327  
    Sprint in Scottsdale, AZ

    98 kbps
    2.125s latency
    10.213 s d/l time

    Four bars.

    Fast enough to stream DiVx movies in MMPlayer!

    Mike
  8. #328  
    Sprint
    41kbit / sec
    One Signal Bar
    Software: Treo 600-1.20-SPR
    Hardware:C
    Location: Sacramento, CA
    Time: 23:21 PST
  9. #329  
    Sprint
    108kbit / sec
    3 Signal Bar
    Software: Treo 600-1.20-SPR
    Hardware:C
    Location: Sacramento, CA
    Time: 23:23 PST
  10. #330  
    Sprint
    Average after 5 tests: 115 kbit/sec
    High: 129 kbit/sec - 4 signal bar
    Low: 100 kbit/sec - 3 signal bar
    Software: Treo 600-1.20-SPR
    Hardware:C
    Location: Burbank, CA
    Time: 2:00am
  11. #331  
    Sprint PCS, 3 bars
    18th and K St. NW, Wash DC
    8:05 AM
    88 Kbit/sec
    2.46s latency
    11.514 s d/l time
    5 repeats essentially the same
  12. #332  
    Sprint PCS, 3 bars
    Castle Rock, Colorado
    7:43 AM
    42 Kbit/sec
    2.45s latency


    7:45 AM
    87 Kbit/sec
    2.49s latency
    11.59 s d/l time

    7:47 AM
    54 Kbit/sec
    2.26s latency
    16.963 s d/l time
    Last edited by johnsotojr; 06/16/2004 at 08:50 AM.
  13. #333  
    Sprint 2 bars
    oakland, Ca
    200k test
    63kbit/sec
    2.858s latency
    27.677 d/l time

    Using web Pro but had to turn off proxy to make it work.

    2nd test went up slightly to 73kbps
    Last edited by robguz24; 06/16/2004 at 09:08 AM.
  14. #334  
    Sprint

    80kbit/sec
    2.299s latency
    11.671s d/l time

    Southeastern Wisconsin
  15. #335  
  16. #336  
    My treo is too fast :-D.

    I get the same "unstable/too fast a result (0.741s) please choose a larger file" error, even with the 200k option.

    Sprint - Austin, Tx.
  17. #337  
    Sprint PCS
    100K file
    92 kbit/sec
    2.558s latency
    11.23s d/l time.
    Austin, TX
  18. #338  
    Quote Originally Posted by Sigma4Life
    My treo is too fast :-D.

    I get the same "unstable/too fast a result (0.741s) please choose a larger file" error, even with the 200k option.
    Sigma4Life - Be sure you use your Treo to log into the test page, not your PC's browser. If you use your PC to run the test, you'll get an error like this.

    Use Treo's browser to go to http://text.dslreports.com/mspeed, then click on the 100k test.
  19. #339  
    74kps
    2.718s latency
    12.923s d/l time
    3 to 4 bars
    done from high rise office building in Chicago Loop
  20. #340  
    Sprint
    New york city
    1:12pm

    11k

    then 4k

    then 7k....WTF?

    What can I do to fix this?

Posting Permissions